Leo i Stuani amb el cromo de l'uruguaià
Girona

En Leo compleix el somni d'acabar l'àlbum de cromos gràcies a Stuani

En Leo Fernández, aficionat del Girona que es va donar a conèixer al "30 minuts" d'"Orgull gironí", ha pogut complir el seu somni d'aconseguir l'últim cromo de Cristhian Stuani i així acabar la col·lecció

Cristina Busquets RoviraActualitzat

En Leo té 10 anys i és un gran aficionat del Girona. El vam conèixer al '30 minuts' de l'"Orgull gironí" on explicava que només li faltava un cromo, el de Cristhian Stuani, per completar la col·lecció. "Quan l'aconsegueixi serà un somni", deia. Setmanes després, el somni d'en Leo s'ha complert.

Acompanyat de la seva mare i la seva àvia, el jove porter del Vilablareix ha anat a La Vinya convidat pel Girona per veure un entrenament del primer equip. El que en Leo no s'imaginava és que "veure l'entrenament" era l'excusa per acabar-li fent entrega del cromo i que qui li entregaria seria el mateix Cristhian Stuani.

L'uruguaià li ha donat el cromo perquè completi la col·lecció i també una rèplica en gran com a record del moment. 

"És un jugador molt bo que sempre he volgut conèixer en persona i avui l'he conegut", ha explicat el jove aficionat gironí.

Stuani, a més, li ha regalat unes botes seves davant la cara de sorpresa d'un Leo que encara estava assimilant el que havia viscut feia uns minuts: "No tenia paraules" reconeixia el jove aficionat.

En Leo, sorprès en veure el cromo de Stuani

Content, molt content, s'ha quedat en Leo que ha assegurat que el primer que farà quan arribi a casa és "posar el cromo a l'àlbum".

Ara ja té la col·lecció acabada, però apunta amunt: "Ara ja he complert un somni, però el meu pròxim somni serà tenir el cromo de Stuani de la pròxima temporada."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut