Els quarts de final es jugaran al millor de 3 partits
Hoquei patins

Definit el play-off per al títol de l'OK Lliga, amb 7 candidats catalans

Barça - Sant Just; Noia - Igualada; Liceo - Voltregà i Reus - Calafell són els encreuaments que es disputaran entre el 18 i 28 de maig, al millor de tres partits

Després de 26 jornades de la fase regular de la Parlem OK Lliga, ja han quedat definits els play-offs per al títol. Es disputaran al millor de tres partits entre el 18 i el 28 de maig. Les semifinals i finals, en canvi, seran al millor de 5:

  • Barça - Sant Just: Repetició de l'última final de Copa. Èxit de l'equip del Baix Llobregat en la seva estrena a la màxima competició, que ha aconseguit l'últim bitllet per als play-off, després d'empatar contra l'Igualada (5-5). Un fet, que alhora, li garanteix jugar a Europa la temporada vinent.

 

  • Noia - Igualada: Eliminatòria molt atractiva entre un Noia Freixenet que ha mantingut la segona plaça durant gairebé tot el campionat, contra un Igualada Rigat que ha fet un bon tram de campionat després de guanyar l'Europe Cup.
  • Liceo - Voltregà: Després de quedar fora de la Copa al final de la primera volta, els gallecs han millorat prestacions i sempre són un rival competitiu. Duel complex per al Voltregà Movento Stern, marcat per la polèmica viscuda en el partit d'anada a Sant Hipòlit.
  • Reus - Calafell: Derbi entre un Reus que ha aconseguit acabar quart i ser cap de sèrie per tenir el factor pista a favor. El Parlem Calafell, finalment, ha acabat cinquè després de les derrotes de les últimes jornades.

 

Alcoi - Girona, al play-out

Amb el Mataró i el Rivas madrileny amb el descens consumat, el Garatge Plana Girona s'enfrontarà a l'Alcoi per conèixer el tercer equip que perd la categoria. Diversos implicats per evitar aquesta plaça de play-out: el Caldes, el Lleida, l'Alcoi i fins i tot el Sant Just. La derrota dels alacantins a Caldes (5-1) i el triomf del Finques Prats Lleida contra el Voltregà (4-3), han condemnat l'Alcoi. El play-out també es jugarà al millor de tres partits.

 

 

 

Per últim, el Finques Prats Lleida i el Recam Làser Caldes s'enfrontaran per un bitllet per a l'Europe Cup, segona competició continental, també al millor de tres.

 

 

Anar al contingut