Barça

Confessió de Cata Coll davant d'una possible tanda de penals a Londres

La portera del Barça és optimista a la Champions: "Estic segura que remuntarem"

Redacció Digital Esport3Actualitzat

El FC Barcelona es juga la temporada aquest cap de setmana contra el Chelsea. El sentiment d'incertesa després d'un mal resultat en l'anada de les semifinals de la Champions deixa oberta una eliminatòria que suposaria situar-se, de nou, entre els dos millors equips d'Europa. Amb un resultat tan ajustat, un escenari plausible seria una pròrroga, i uns penals. La portera titular del Barça, Cata Coll, visualitza aquest escenari. I atenció, perquè ella no només vol ser protagonista sota pals.

La portera mallorquina voldria xutar un dels penals en el cas que l'eliminatòria arribi a la tanda de pena màxima. I té clar quin dels penals voldria fer:

"Hem practicat els penals i m'agradaria xutar el tercer"

"Has de tenir la capacitat tant de parar-lo com de xutar-lo. Al Mundial moltes porteres en van xutar"

Optimista amb la remuntada

A un sol pas de la quarta final de Champions consecutiva, les blaugranes confien en les seves capacitats per remuntar el resultat negatiu del primer enfrontament (0-1). Així ho ha explicat Cata Coll en una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio.

"Crec que l'equip està més que preparat per remuntar. Ho hem fet moltes vegades i no serà menys dissabte."

En el seu retorn a Stamford Bridge, l'equip blaugrana haurà de repetir el resultat de l'any passat per arribar almenys a la pròrroga. Les segones de la Premier League no els hi posaran fàcil.

 

Tot i això, la portera del conjunt culer avança què han de fer per poder capgirar el resultat i plantar-se a la final que es disputarà a Bilbao.

"Sobretot intentar ser més precises amb tot. Crec que aquí no ho vam ser i no van sortir les coses. No ens hem de frustrar. Hem de ser nosaltres, jugar com juguem sempre que així sortirà bé.

Les paraules de Cata Coll són un fil d'esperança per l'afició culer. Aquest dissabte a les 18.30, en directe per TV3, començarà el partit més important de la temporada --fins ara-- per l'equip blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut