girona

Montilivi amb aforament reduït o exili a la Champions: Quique Cárcel, el que més es mulla

Amb la classificació a la butxaca, l'entorn del club gironí espera impacient la resolució del dilema de l'estadi

Redacció Esport3Actualitzat

L'arquitecte del Girona que ha passat en dos anys de Segona a la Champions, Quique Cárcel, ha opinat sobre el dilema que més preocupa dins i fora de l'entitat: on jugarà l'equip com a local a la màxima competició europea. Entre les dues opcions que preveu el club, seguir disputant els partits com a local en un Montilivi amb aforament reduït, o anar a un "exili" barceloní, Cárcel ho té clar i així ho ha remarcat a "El suplement" de Catalunya Ràdio l'endemà d'un derbi amb premi doble.

"No és una situació fàcil per al club perquè el que ens agradaria és jugar al nostre estadi amb un ambient com el de dissabte al derbi. Amb una sensació de goig. Però la UEFA no deixarà utilitzar les graderies supletòries. [...] Si es valora des del punt de vista esportiu, que és el que em pertoca a mi, jo penso que si volem competir i complir l'objectiu de fer una bona Lliga de Campions el millor escenari és Montilivi. Així ho he fet saber als propietaris."

Delfí Geli, president del Girona; Míchel, tècnic, i Quique Cárcel, director esportiu
Delfí Geli, president del Girona; Míchel, tècnic, i Quique Cárcel, director esportiu (Girona FC)

En el full de serveis del barceloní hi ha 5 play-offs d'accés a Primera, 2 ascensos i l'any vinent, el de la Champions, sumarà 5 temporades en la màxima categoria. L'opinió de Cárcel té molt valor a Girona i ell prefereix quedar-se a Montilivi.

Els gestors del club, com el president Geli o l'accionista Pere Guardiola, contemplen el pla A i el pla B I seran els encarregats de decantar el dilema. 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut