Anar a la navegació principalAnar al contingut

últims dies

  •  
L'illa del tresor - Maria del Mar Bonet
reproduir

L'illa del tresor - Maria del Mar Bonet

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del tresor", al 33, amb la cantant M. del Mar Bonet. Si fa dècades es preguntava què volen aquesta gent, ara M. del Mar Bonet passa per L'illa del tresor per compartir allò que ella vol, el que desitja, el que espera d'una vida tan amarada de cançons com d'emocions fugisseres. Els instants més memorables, la passió per la pintura, la seva recepta predilect...

L'illa del tresor - Jordi Savall
reproduir

L'illa del tresor - Jordi Savall

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del tresor" amb el compositor Jordi Savall. La música com a bàlsam contra la barbàrie, el talent del millor violagambista del món són només dos dels territoris per on aquest dimarts transitarà Jordi Savall a L'illa del tresor. La dedicació familiar a la música antiga i els melismes com a camí cap a la divinitat teixeixen una conversa que s'intercala amb l...

L'ofici de viure - La intel·ligència del cor
reproduir

L'ofici de viure - La intel·ligència del cor

Gaspar Hernàndez parla amb el doctor Manel Ballester, cardiòleg, sobre la coherència cardíaca, la coherència de grup i les emocions que el cor no tolera bé. Amb la doctora Rosa Casafont, metgessa i especialista en neurociències, el programa es pregunta si hem de seguir el que ens diu el cor o la raó, i fins a quin punt estan interrelacionats el cor i el cervell. I, finalment, Gaspar Hernàndez conv...

Viure als Pirineus - Un pilot dels Pirineus (Primavera - Estiu)
reproduir

Viure als Pirineus - Un pilot dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Zigzaguejar a 200 quilòmetres per hora entre els pics de la serralada dels Pirineus, esmunyir-se entre els núvols i la boira, portar càrregues de centenars de quilos fins a més de 2.000 metres d'altitud, fer viure l'economia de la muntanya... Heus aquí algunes de les activitats que porta a terme diàriament aquest home excepcional. Jean Brosset és tota una figura a la seva feina. Té 55 anys, és pil...

GR Pirineus - Diari de ruta
reproduir

GR Pirineus - Diari de ruta

Resum dels millors moments de tota la temporada.

GR Barcelona - Barcelona és molt més
reproduir

GR Barcelona - Barcelona és molt més

En aquest últim programa farem un gran recorregut pels millors moments de la temporada. Passarem de la ciutat a la muntanya compartint les dues realitats, i recordarem algunes de les activitats i entrevistes que han omplert de vida els nostres viatges.

reproduir

Afers exteriors - Sud-àfrica I

L'"Afers exteriors" deixa la superfície per visitar un mina d'or a Sud-àfrica. El guia serà un enginyer que també portarà Miquel Calçada al Museu de l'"apartheid". A 1.300 quilòmetres de distància, i sense sortir del país, es trobarà amb un ebenista jubilat que fa 40 anys que viu a Ciutat del Cap, que li explicarà com ha canviat la vida a Sud-àfrica en tots aquests anys i com es relacionen blancs i negres.

Afers exteriors - Sud-àfrica II
reproduir

Afers exteriors - Sud-àfrica II

Miquel Calçada no es mou de Sud-àfrica per veure pingüins al Cap de Bona Esperança. Serà l'ornitòleg Christian Boix qui li transmetrà la passió pels ocells i per Sud-àfrica en general. En aquest país, que és tan gran com Catalunya, França, Alemanya i Itàlia coneixerà una parella de científics que treballen a la universitat de Stellenbosch. Participarà en les seves investigacions bioquímiques però també en una "braai", la barbacoa típica de Sud-àfrica.

Export.cat
reproduir

Export.cat

Especial Productes Catalans a Hollywood. La cuina catalana està vivint un moment daurat i, com a conseqüència, els seus productes, també. A Hollywood se'n pot trobar una gran varietat, però l'edició d'"Export.cat" se centra en quatre en concret: l'oli, el formatge, el vi i el cava. Aquestos productes formen part de la quotidianitat de diferents persones, els protagonistes d'aquesta edició. La Clàu...

km33 - Lanzarote. Entre lava i copes
reproduir

km33 - Lanzarote. Entre lava i copes

Els germans Jovani s'escapen del seu celler per visitar les vinyes volcàniques de Lanzarote. Aquesta és l'excusa perfecta per conèixer poblets autèntics, el Parc Nacional de Timanfaya, l'arquitectura de César Manrique, fer surf i descobrir la petita illa de La Graciosa.

GR Terres del sud - La ruta del Cister, cap. 2
reproduir

GR Terres del sud - La ruta del Cister, cap. 2

Avui continuem la Ruta del Cister on la vam deixar, a la Serra del Tallat. Des de Montblanquet, concretament. I anirem direcció Vallbona de les Monges, on descobrirem el seu monestir i, també, el seu impressionant Parc Eòlic. Acabarem aquesta segona jornada a pocs metres d'aquí, a Rocallaura, fent nit a l'Antic Balneari i bevent la seva aigua miraculosa d'una manera molt especial. L'endemà al mat...

No disponible

Tatuats pels Pirineus - El Berguedà dels desitjos

En aquest capítol farem un petit tastet del Berguedà. La reportera Eva Clausó anirà a veure la Karina Behar, una biòloga colombiana establerta fa anys al territori, que viu a Casserres, i amb qui farà algun tram de la ruta dels Bons Homes. Descobrirem un alzina mil·lenària plena de desitjos, anirem a Gironella, la vil·la més bella, i viurem la Patum d'una manera molt particular, per acabar menjant pèsols negres amb la gent de Gósol i fent una cervesa al peu del Pedraforca.

Quèquicom - Transgènics a la carta
reproduir

Quèquicom - Transgènics a la carta

"Quèquicom" sotmetrà a examen els aliments transgènics. El programa examinarà els pros i els contres d'aquests conreus i els seus possibles efectes sobre la salut humana. El blat de moro és l'única planta transgènica que té autorització per ser cultivada a Espanya, i molts pagesos la trien per la seva resistència a les malures. La reportera Anna Lasaga farà un viatge pels camps i els laboratoris o...

Quèquicom - Entrena-ment
reproduir

Quèquicom - Entrena-ment

La intel·ligència té un origen doble, innat i adquirit. El programa tracta el vessant adquirit o entrenat de la intel·ligència en una de les seves manifestacions més evidents: el llenguatge.

reproduir

Karakia - Dolç espai de memòria-1

"Dolç espai de memòria-1", comunitat cubana. La música, el son, la cultura en general dels habitants de Cuba han marcat sovint els vincles del seu pas per Catalunya. La seva cuina, hereva de la presència espanyola i africana, es va haver d'adaptar en les últimes dècades a les mancances d'un territori amb forts condicionaments socials i polítics. Ara, el sabor dels seus plats acompanya les nostàlg...

La cuina de l'Isma
reproduir

La cuina de l'Isma

"La cuina de l'Isma" és un magazín diari per fer venir gana abans de sopar. S'emetrà, de dilluns a divendres, de les 20.00 a les 20.30. Amb productes saludables i variats, la recepta de cada programa inclou procediments útils i didàctics per poder gaudir de la cuina i no haver-la de patir. Una guia diària que ens aporta diversitat, frescor i agilitat en l'única activitat que tots fem, almenys, 3 ...

La cuina de l'Isma
reproduir

La cuina de l'Isma

"La cuina de l'Isma" és un magazín diari per fer venir gana abans de sopar. S'emetrà, de dilluns a divendres, de les 20.00 a les 20.30. Amb productes saludables i variats, la recepta de cada programa inclou procediments útils i didàctics per poder gaudir de la cuina i no haver-la de patir. Una guia diària que ens aporta diversitat, frescor i agilitat en l'única activitat que tots fem, almenys, 3 ...

Cuines - Torradetes de Santa Teresa
reproduir

Cuines - Torradetes de Santa Teresa

Una recepta de iaies que es creu que ja en feien els romans. Vaja, més clàssiques que el classicisme. Fem torradetes de Santa Teresa.

Cuines - Pop amb salsa
reproduir

Cuines - Pop amb salsa

El menjar de bar també es pot fer a casa. Farem uns pops en salsa de tomàquet que seran ideals per sucar-hi pa.

Cuines - Peus de porc amb bolets
reproduir

Cuines - Peus de porc amb bolets

Una recepta clàssica per llepar peus, peus de porc amb bolets.

Cuines - Barretes energètiques
reproduir

Cuines - Barretes energètiques

Si anem d'excursió, ens cal un extra d'energia. Gessamí Caramés fa una recepta nutritiva i deliciosa: barretes energètiques.

Cuines - Carpaccio de ceps i bolets en conserva
reproduir

Cuines - Carpaccio de ceps i bolets en conserva

En Marc surt de la seva cuina per anar a buscar bolets. I segur que en trobarà: al bosc o a algun altre lloc. I un cop els tinguem, els farà en carpaccio i en conserva.

El gran dictat
reproduir

El gran dictat

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participa...