Anar a la navegació principalAnar al contingut
Tast vertical

Priorat: màgnums i biquinis

Durada: 54 min

Aquesta setmana, la nostra ànima s'envola cap al Priorat. A Falset, s'hi fa un original tast per als productors amb biquinis. Sí, biquinis. Ens ho expliquen Joan Gurguí i Andreu Balasch, de La Bikineria. A la vora, a Porrera, hi ha el celler Vall Llach. Amb el seu propietari, Albert Costa, tastem el blanc de la parcel·la Horta Colomer. Quin serà el veredicte? La Maria Francesc visita Gratallops, el celler Clos Pachem. Saludem el millor sommelier d'Espanya, de la mà de la periodista Sole García Insua. Amb el permís, és clar, del nostre sommelier Fredi Bassal i també de Jordi Ayuso, sommelier d'El Petit Celler, on som tots plegats, i que ens resol un misteri: per què una ampolla de màgnum és més cara que dues ampolles normals? Escolteu el programa i ho sabreu.

ESCOLTA-HO ARA
Priorat: màgnums i biquinis

Millors moments

Similars