Jabari Parker lamenta una jugada del 5è partit contra l'Olympiacos (EFE)
Bàsquet

El Barça consuma el seu fracàs a l'Eurolliga en perdre a casa davant l'Olympiacos (59-63)

Mai els blaugranes havien perdut un cinquè partit en el play-off al Palau

Jordi RobirosaActualitzat

El Barça queda fora de la final four de l'Eurolliga. Ha perdut el cinquè partit de la sèrie contra l'Olympiacos per 59 a 63, després d'haver portat la iniciativa en el marcador fins als últims minuts.

Diguem les coses clares: no assolir la final a quatre jugant el cinquè partit al Palau és un fracàs, es miri com es vulgui. L'Olympiacos, que no ha jugat un bon partit, n'ha tingut prou d'aprofitar-se dels nervis d'un Barça molt insegur, que ha fallat moltíssim, i que ha jugat un darrer quart per oblidar.

No transmet bones sensacions aquest Barcelona, que durant tota la temporada no ha sabut gestionar els moments complicats. Avui jugadors com Kalinic o Parker han valorat negativament i, tanmateix, han jugat molts minuts, mentre que Hernangómez, que ha fet un bon partit, només ha jugat dotze minuts.

El Barcelona ha començat bé el partit i ha agafat ben aviat nou punts d'avantatge (18-9); al final del tercer període, però, el resultat era d'empat a 40. En la represa el partit ha continuat igualat fins que els grecs s'han col·locat al davant en el marcador, i els catalans, com ha passat molt sovint aquesta temporada, ja no han sabut gestionar anar al darrere. Els bons minuts finals d'Abrines només han servit per arranjar una mica el marcador fins al 59 a 63 final.

El Barça deixa escapar la final four (EFE)

I a alguns aficionats encara els deu fer més mal veure com Jasikevicius, que va agafar el Fenerbahçe a l'UCI, l'ha acabat classificant per Berlín en vèncer el Mònaco a domicili.

Era la primera vegada que un equip guanyava un cinquè partit fora de casa. La segona, dues hores més tard, al Palau. La decepció dels aficionats barcelonistes, que han omplert a vessar el temple blaugrana, ha estat monumental. I és que, distingits lectors, ja ho veuen: els aficionats culers, aquesta temporada, no guanyen per disgustos.