Rafa Márquez, en un partit amb el Barça Atlètic (FCB)
Rafa Márquez, en un partit amb el Barça Atlètic (FCB)
Barça

"Barça reservat": Laporta té dubtes amb Rafa Márquez

Laporta prefereix una figura més experimentada que Rafa Márquez per a la banqueta del primer equip del Barça

Un cop eliminats de la Champions el Barça vol resoldre qui serà l'entrenador del Barça la temporada que ve. Encara no tenen cap decisió presa però la llista de candidats és curta. Aquest és un dels temes que es tracten en l'episodi 30 del pòdcast de Catalunya Ràdio "Barça reservat".

Mira aquí l'episodi sencer de "Barça reservat":

 

La primera opció de Laporta fins al partit amb el PSG era Xavi. El president volia lluitar per la continuïtat de l'actual entrenador i de fet encara queda pendent una reunió entre el president i Xavi per tancar, cara a cara, el tema del seu futur. Tot i aquesta conversa pendent, des de l'àrea esportiva ja donen per tancat el projecte de Xavi.

Amb Xavi fora de l'equació, l'opció preferencial i factible econòmicament per Laporta és Hansi Flick, però són conscients que li falta coneixement del club. Flick és de les primeres opcions per Laporta perquè el president vol un entrenador experimentat i contrastat i precisament això és el que creu que li falta a Rafa Márquez.

Rafa Márquez és l'opció que ha agafat més força les últimes hores sobretot per qüestions econòmiques. El president blaugrana té en bona consideració el mexicà, valora molt la feina que està fent amb el filial, però no és el seu candidat número 1.

Opcions més desitjades, però gairebé impossibles

I si ens fixem en opcions aparentment menys factibles, el nom que Laporta tindria més en compte, a banda de Guardiola, és el de Luis Enrique. Abans del partit del Barça a París, Joan Laporta va explicar en cercles de confiança que feia uns dies l'entorn de Luis Enrique els havia fet arribar el seu desig de tornar a entrenar el Barça. Concretament, el president va dir que Luis Enrique anava boig per tornar perquè tenia l'espineta de no haver pogut demostrar la seva feina com a entrenador ja que el triplet es relaciona molt amb la qualitat del trident.

Un altre nom que surt en les converses és el d'Arteta, però Laporta també considera que encara li falta fer més carrera i demostrar més; en canvi, per Deco el tècnic de l'Arsenal seria un bon candidat.

ARXIVAT A:
Xavi HernándezLaporta
Anar al contingut