Orsai permanent

"Evasió o victòria": l'equip de Pelé i Stallone

Un partit de futbol, de ficció, va ajuntar actors com Michael Caine i Sylvester Stallone amb una estrella com Pelé. L'altra cara dels mundials, amb Andreu Juanola

Sylvester Stallone i Pelé al mateix equip? Michael Caine d'entrenador? La ficció va permetre posar en un mateix camp de futbol estrelles del cinema i una dels millors jugadors de la història d'aquest esport. 

Ells són els protagonistes del dotzè capítol d'"Orsai permanent", la sèrie de reels en la qual Andreu Juanola ens convida a descobrir l'altra cara del mundial de futbol.

De pel·lícules de futbol, se n'han fet unes quantes. Però "Evasió o victòria" és, segurament, la més coneguda. I en gran part és gràcies a tenir com a protagonista un campió de tres Mundials: Pelé.

També hi apareixen actors de renom com Sylvester Stallone o Michael Caine, que donen vida als presoners d'un camp de concentració durant la II Guerra Mundial que accepten jugar un amistós contra els nazis. El desenllaç, made in Hollywood, és un alliberament en tots els sentits.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut