El suplement (Tatiana Sisquella) amb Tatiana Sisquella

horari

Dissabtes i diumenges, de 09.00 a 13.00 h.

Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades".





RECEPTES


· Tripa (04/06/2011)
· Arròs amb algues (05/06/2011)
· Pop roquer a la planxa (11/06/2011)
· Chutney de tomàquet (12/06/2011)
· Salsa de calamasons (18/06/2011)
· Ous ferrats amb cansalada viada (19/06/2011)
· Broquetes de Seitó (02/07/2011)
· Galetes de mel i romaní (03/07/2011)
· Crema de Meló amb esqueixada de bacallà i fonoll (09/07/2011)
· Bullida de muclos amb formatge blau (10/07/2011)
· Tires de pit de pollastre amb soja fresca i bitxo a l'estil Sichuan (16/07/2011)
 

MÉS RECEPTES
· Del 14/11/2010 al 19/06/2011

 
 

Àudios a la carta

Tàpias variades

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 17/07/2011

Tàpias variades

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 16/07/2011

Tàpias variades

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 10/07/2011

Tàpias variades

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 09/07/2011

Tàpias variades

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 03/07/2011

Tàpias variades

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 02/07/2011

Els bistrots, amb Oriol Ivern, del restaurant Hisop, i Albert Ventura, del restaurant Coure

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 26/06/2011

La ratafia, amb Iolanda Bustos, cuinera del restaurant La Calèndula de Girona

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 25/06/2011

Els ous ferrats, amb Pep Nogué

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 19/06/2011

Les salses, amb Iker Erauzkin, professor de cuina

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 18/06/2011

La fruita a la cuina, amb Jordi Anglí, cuiner

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 12/06/2011

El pop, amb David Solé, cuiner del restaurant El Barquet de Tarragona

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 11/06/2011

Les algues, amb Pep Palau, gastrònom

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 05/06/2011

Els esmorzars de forquilla, amb Benvingut Aligué, del restaurant Aligué de Manresa

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 04/06/2011

El cava, amb Pere Bonet, de Caves Freixanet, i Agustí Torelló, de Caves Torelló

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 29/05/2011

El te, amb Salvador Sans, de cafès El Magnífico

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 28/05/2011

L'escamarlà, amb Àngel Pascual, del restaurant Lluçanès

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 22/05/2011

Aprofitar el menjar, amb Paulina Vergés, cuiner

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 21/05/2011

Els espaguetis, amb Giorgio Stefani, cuiner del restaurant Giorgio de Calafell

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 15/05/2011

La mel, amb Rafael Múria, apicultor de Mel Múria, i Joaquim López, de La Torre de l'Indi de Xerta

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 14/05/2011

El carbassó, amb Pep Palau, gastrònom

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 08/05/2011

Les cireres, amb Gerard Solí, cuiner del restaurant El Recó de Sant Climent de Llobregat

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 07/05/2011

La sípia, amb David Solé, cuiner

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 01/05/2011

Les tapes, amb Pep Nogué, cuiner

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 30/04/2011

Les herbes a la cuina, amb Iolanda Bustos, cuinera

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 24/04/2011

El menú de Sant Jordi, amb Carles Tejedor i Isma Prados

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 23/04/2011

Els cargols, amb Xixo Castaño, cuiner del restaurant Malena, de Lleida

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 17/04/2011

Les coques de recapte, amb David Lienas, cuiner

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 16/04/2011

Els vins nous, amb Quim Vila, de Vila Viniteca, i Enric Soler, sommelier

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 10/04/2011

Els bolets de primavera, amb Pep Palau, gastrònom

Tàpias variades

El suplement (Tatiana Sisquella) 09/04/2011
 
 
 
 
 
 
Catalunya Radio