L'ofici de viure amb Gaspar Hernàndez

horari

Dissabtes i diumenges, de 13:00 a 14:00

. La sintonia principal pertany a la banda sonora de la pel·lícula "2046", de Wong Kar-Wai.

· La música que acompanya els missatges del contestador s'inclou en el disc "Ten pieces to save the World", del grup Kroke

· La música prèvia al minut de meditació és del grup Obadiah Parker i la cançó és una versió d'"Oh yeah".

sintonia del minut de meditació pertany a la banda sonora de "Carta de una mujer desconocida".

· Les cançons cantades de la segona mitja hora són de la cantant brasilera Adriana Calcanhotto, dels seus discs "Maré" i "Adriana Partimpim". En aquesta segona part del programa també hi ha cançons del grup The Innocence mission, concretament l'àlbum "Befriended", que es pot trobar a través de portals com Amazon.com o iTunes; també sentim la música d'Hotel Costes 11, concretament la cançó "Eden" (track 11), i "Boa Sorte" (track 13), que trobem al disc SIM.

· Les cançons que sonen abans dels "Mails d'amor" o dels "Quadern de notes" són la banda sonora de la pel·lícula "ONCE"; una peça instrumental del grup Hotel Guru; o bé la banda sonora de la pel·lícula "Il y a longtemps que je t'aime" (2008), dirigida per Philippe Claudel.

· Les sintonies dels "Mails d'amor" són del pianista Keith Jarret.

· La música del "Quadern de notes d'Àlex Rovira" és de Brad Meldhau.

· Les altres sintonies són de Yan Tiersen, de "The Innocence Mission", i de la banda sonora de la pel·lícula "Flores rotas" (del director, per cert, d'"Una nit a la Terra").

· La melodia amb què es tanca el programa --la dels "Camins de la felicitat"-- és "CANDOMBITO", del disc "SUR O NO SUR" (2002), de Kevin Johansen.

Catalunya Radio