Anar a la navegació principalAnar al contingut
L'ofici de viure

Ofici de viure: La cuina Zen

Durada: 54 min
22/06/2014
Diuen al documental "Como cocinar tu vida" (de Doris Dorrie) que des de la perspectiva zen cuinar és útil per desenvolupar l'atenció i la consciència; i contribueix a desenvolupar una ment gran, alegre i amable. En parlarem amb Pere Secorún, responsable del Centre Zen de Barcelona, i el monjo Zen i tenzo (cuiner) Jordi Miquel i la Doctora en antropologia Isabel Calpe Rufat, professora de Txi-Kung (Qi Gong). Escoltarem també la reflexió de la mestra zen Berta Meneses, i de l'orientadora en desenvolupament personal Marta Domenech. I acabarem el programa amb el Bloc de notes de l'Àlex Rovira, i els Mails d'amor de Jordi Llavina.
I la pregunta que us fem és Quina ha estat la vostra experiència amb el zen? la meditació, la cuina etc...
Moltes gràcies per les vostres aportacions!

Àudios