Publicitat

 
 

Lluís Llach al Camp Nou: anatomia d'un concert El 6 de Juliol de 1985, 103.000 persones van omplir el Camp Nou per assistir a un concert de Lluís Llach. El cantant de Verges estava molest per un persistent corrent d'opinió que sostenia que ja no calia cantar en català.

Lluís Llach va pensar què podria fer per demostrar que el corrent era equivocat i el seus representants, Núria Batalla i Joan Molas, li va proposar fer alguna cosa més que un concert, li van proposar omplir el Camp Nou.

Van començar els preparatius perquè tot sortís bé dalt de l'escenari: adaptacions i arranjaments musicals a càrrec de Manel Camp, que dirigia 18 músics, servei d'ordre a càrrec de Miquel Sellarès i de centenars de voluntaris que es van oferir a cololaborar perquè tot sortís bé. Van arribar espectadors d'arreu del Principat, de les Illes, del País Valencià i de la Catalunya Nord.

A dos quarts d'11 de la nit tot estava a punt i ja hi havia l'atmosfera i el pressentiment de "fer història".

En el programa especial de Catalunya Ràdio es podran escoltar les opinions d'alguns dels afortunats que aquella nit van ser allà, com ara Josep Maria Flotats, Josep Maria Espinàs, Carlos Tena, Josep Ma Forn, Joan Rigol, Leopold Pomès, Josep M. Llach, Magda Oranich, Xavier Vinader, Lluís Serrahima i Aina Moll.

Aquest programa ha utilitzat material del DVD , del concert de Lluís Llach al Camp Nou, que la revista Enderrock ha editat, en col·laboració amb TV3, amb motiu de la publicació del número 200.

 
 
 
 
 
 

Àudios a la carta

Lluís Llach al Camp Nou: anatomia d'un concert, 2a hora

Lluís Llach al Camp Nou: anatomia d'un concert 30/06/2012

Lluís Llach al Camp Nou: anatomia d'un concert, 1a hora

Lluís Llach al Camp Nou: anatomia d'un concert 30/06/2012
 
 
 
 
 
 
 
 
Catalunya Radio