Tāpias fresques amb Pere Tāpias

horari

Dissabte i diumenge, de les 09.00 a les 10.00 h

titol programa. Tapias fresques. Pere Tāpias
 
 
 
 

Publicitat

 
 

El programa gastronōmic de Catalunya Rādio, també a l'estiu.

Com cada estiu, les "Tàpias variades", programa de cuina i gastronomia, agafen un to mes relaxat i alhora reflexiu.

Al voltant de la taula dels estudis de Catalunya Radio, una colla de bons amics i amigues coneixedors del món de la gastronomia, dels fogons, de la sociologia culinària o de la historia de la cuina, practicarem aquest llegat grec que ha arribat als nostres dies i que no es altre cosa que: la conversa. Enraonarem sobre temes diversos: des dels productes de proximitat, fins al peix salvatge o el de piscifactoria, dels all i els cítrics, de la gastrònoma infantil o de la moda en pastisseria. Per condimentar els programes tindrem la musica que ens amenitzarà les trobades.

Seguirem fidels al nostre horari, dissabtes i diumenges de 9 a 10 del matí. A l'equip del "Tàpias variades", seguim creient que és al voltant de la taul , entre la paraula i el plaer de assaborir un plat, entre el diàleg i la satisfacció, que la humanitat ha trobat una manera mes civilitzada de conviure.

 
 
 
 
 

Āudios a la carta

Del tortell a la magdalena

Tāpias fresques 02/09/2012

Els estris de cuina

Tāpias fresques 01/09/2012

La cuina i el producte

Tāpias fresques 26/08/2012

Menjar saludablement

Tāpias fresques 25/08/2012

Cuina i Turisme

Amb Paco Solé del restaurant 7 Portes; Jordi Vilā, director gastronōmic de la fābrica Moritz; Oriol Rovira, xef d'Els Casals de Sagās, i Josep Maria Torres, responsable de ...

Tāpias fresques 19/08/2012

Cuina i ecologia

En parlem amb Antoni Farré, pagčs i Enric Milla, cuiner

Tāpias fresques 18/08/2012

Disseny i restauraciķ

En parlem amb Dani Freixes, dissenyador i arquitecte; Manel Puigvert, del restaurant Les Cols d'Olot, i Miquel Espinet, arquitecte.

Tāpias fresques 12/08/2012

El nostre pa de cada dia

Hi participen Daniel Jordā, del forn de la Trinitat; Xavier Barriga, de Can Turris, Mercč Brunés, professora de cuina de la casa rural i escola de cuina El follķ de ...

Tāpias fresques 11/08/2012

Del llibre 'Els genis del foc' al llibre 'La cocina de los valientes'

Pau Arenķs, periodista i autor dels llibres 'Els genis del foc' i 'La cocina de los valientes'; Antoni Massanés, director de la Fundaciķ Alícia; Abel Mariné, catedrātic del ...

Tāpias fresques 05/08/2012

Peix salvatge, peix de piscifactories i peix industrial

Amb els cuiners Xavier Mestres i David Solé; Toni Marzoa, president de la Confraria de Pescadors Sant Elm d'Arenys de Mar, membre del Consell Rector de la Uniķn Nacional de ...

Tāpias fresques 04/08/2012

De l'all i oli als cítrics

Conversa amb el cuiner Carles Gaig, Leap Ly i Philippe Regol, gastrōnom.

Tāpias fresques 29/07/2012

La cocteleria. Evoluciķ i la novetat dels āpats amb cocktails

En parlem amb Xavier de la Muelas, empresari i expert en cocktails; Mārius Carol, periodista, i Alfred Rexach, periodista.

Tāpias fresques 28/07/2012

Les cuines de la Franja

Amb Pere Bahí, cuiner; Marc Gascons, cuiner; Pep Nogué, cuiner i gastrōnom, i Juanjo Roda, professor de cuina a Tortosa.

Tāpias fresques 22/07/2012

Vins de luxe, vins de butxaca

Amb Lluís Tolosa, autor d'una guia de vins; Quim Vila, sommelier; Enric Soler, tastador de vins, i Montse Velasco, sommelier.

Tāpias fresques 21/07/2012

La tonyina i el porc

Tertúlia per parlar de la tonyina i el porc amb els cuiners Josep Margalef i Manel Molera, amb Issac Hermo, director comercial de grup Balfegķ, i amb Prōsper Puig, vicepresident ...

Tāpias fresques 04/09/2011

La cervesa

Tertúlia per parlar de cervesa amb Pep Nogué, cuiner, Gullem Laporta, somelier i Joan Barniol, responsable de vendes d'2d2dspuma

Tāpias fresques 03/09/2011

Els restaurants km0

Tertúlia sobre els restaurants km0 amb els cuiners Oriol Rovira, Lola Puig, i Artur Martínez

Tāpias fresques 28/08/2011

Cičncia i cuina

Tertúlia sobre cičncia i cuina amb Toni Massančs, director general de la Fundaciķ Alícia, Xavier Mestres, president de l'Institut Catalā de la Cuina, i Abel Mariné, catedrātic ...

Tāpias fresques 27/08/2011

El vermut

Tertúlia per parlar del vermut amb Miquel Tāpias de la bodega Espinaler, Joan Tāpias de Vermuts de Reus, i Pep Palau, gastrōnom.

Tāpias fresques 21/08/2011

Cuina i moda

Tertúlia sobre cuina i moda amb Josep M. Donat, expresident de la Passarelˇla Barcelona, Xavier Agullķ, periodista, Albert Rauric, cuiner, i Joan Ras, president de l'Acadčmia ...

Tāpias fresques 20/08/2011

Tāpias fresques

La cuina de l'estiu amb Pere Tāpias

Tāpias fresques 14/08/2011

Tāpias fresques

La cuina de l'estiu amb Pere Tāpias

Tāpias fresques 13/08/2011

Tāpias fresques

La cuina de l'estiu amb Pere Tāpias

Tāpias fresques 07/08/2011

Tāpias fresques

La cuina de l'estiu amb Pere Tāpias

Tāpias fresques 06/08/2011

Tāpias fresques

La cuina de l'estiu amb Pere Tāpias

Tāpias fresques 31/07/2011
 
 
 
 
 
 
 
Catalunya Radio