Publicitat

 
 
 
Enllaços relacionats
 
 
27/11/2009 Mans

Premi Ateneus 2009

El programa de Catalunya Ràdio "Mans" rep el Premi Ateneus als mitjans de comunicació professionals.

 

El programa de Catalunya Ràdio "Mans", que dirigeixen i presenten Quim Rutllant i Ester Plana, ha estat guardonat amb el premi als mitjans de comunicació professionals que atorga anualment la Federació d'Ateneus de Catalunya, en la categoria de reconeixement. Un guardó que van recollir el dimecres 16 de desembre del 2009 en un acte celebrat al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, acompanyats de l'equip i els col·laboradors del programa.

El premi reconeix al programa "Mans" la seva estreta vinculació al món de l'associacionisme sociocultural i, molt especialment, la promoció de les activitats organitzades per les diverses entitats culturals que es fa al programa.

Els Premis Ateneus reconeixen anualment la creativitat, l'originalitat, la qualitat i l'esforç de les diferents associacions culturals, persones i mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l'associacionisme.

"Mans", el programa sardanístic de Catalunya Ràdio, amb Quim Rutllant i Ester Plana, s'emet els dissabtes i diumenges, de sis a vuit del matí, i de dos quarts de set a les vuit del matí, respectivament.

Enllaços patrocinats

Catalunya Radio