Publicitat

 
21/09/2012 Programació

Catalunya Informació

L'emissora enceta dilluns 24 de setembre la nova temporada reforçant el paper de servei públic.

 

Aquest dilluns, 24 de setembre, arrenca la temporada 2012-2013 de Catalunya Informació, que fa vint anys que va començar les seves emissions. El canal de 24 hores de notícies del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio continuarà oferint blocs de notícies cada mitja hora, amb una atenció especial a les connexions en directe amb els esdeveniments i les compareixences informatives més destacades. En el seu vintè aniversari, Catalunya Informació pretén potenciar encara més el seu compromís de servei públic.

Amb la intenció d'arribar a tot el país, l'espai de desconnexió Catalunya al dia s'emet des de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, de dilluns a divendres, entre dos quarts de nou i les nou del matí. L'actualitat informativa del territori s'inclou també a les edicions de Catalunya al dia de les 12.50 del migdia, les 17.20 de la tarda i les 20.20 del vespre.

Com cada temporada, l'emissora ofereix Esfera pública, quatre debats simultanis dedicats a les qüestions d'actualitat de les quatre demarcacions que s'emeten l'últim dijous de cada mes, entre les set i les vuit del vespre.

Pel que fa als informatius temàtics, de dilluns a divendres, Catalunya Informació emet Economia i empresa, amb Carles Prunera, que recull l'actualitat econòmica (entre dos quarts de nou i les nou del vespre); Polièdric, amb Martí Farrero, que analitza la informació política (entre dos quarts de deu i les deu del vespre); Mapamundi, amb David Casablancas, que aprofundeix en les notícies d'arreu del món (entre dos quarts d'onze i les onze de la nit), i Sentits, amb Adolf Beltran, que s'endinsa en els diferents aspectes de la cultura (entre dos quarts de dotze i les dotze de la nit).

Enllaços patrocinats

Catalunya Radio