Una exclusiva de la Caixa

La transmissió d'en Puyal amb un gran equip d'especialistes de la ràdio i de l'esport

horari

Des d'una hora abans de l'inici del partit del FCB

Joaquim M. PuyalJoaquim M. Puyal
És el narrador i productor executiu del programa. Va començar la seva activitat radiofònica l'any 1968. Ha realitzat i presentat nombrosos programes de ràdio. Ha estat el narrador de més de 2500 esdeveniments esportius. Des del 1976 transmet partits de futbol en català. És també el responsable de programes televisius de gran popularitat.

Ricard TorquemadaRicard Torquemada [ @RTorquemada ]
És un dels enviats especials de la transmissió als camps de futbol on juga el FC Barcelona. La seva capacitat per analitzar els partits i el seu domini del futbol de tot arreu aporten coneixement i singularitat al programa. A més a més, ens acosta la pantalla, l'examen als jugadors i les rodes de premsa dels entrenadors després del matx.

Marta CarrerasMarta Carreras [ @MartaCarreras_ ]
És un dels enviats especials de la transmissió als camps de futbol on juga el FC Barcelona. És la persona del programa que treballa més a prop dels jugadors: controla les biografies personals i esportives dels protagonistes dels partits, qui hi ha a les banquetes, qui s'escalfa... Ningú sap les alineacions oficials abans que ella i, tard o d'hora, tots els jugadors passen pel seu micròfon a la part final de la transmissió.

Joan GelabertJoan Gelabert
És el realitzador tècnic de la transmissió des dels estadis. La seva responsabilitat és que el so arribi, des dels camps de futbol, en les millors condicions possibles fins a l'emissora. Fa més de vint anys que en Joan Gelabert va on juga el Barça, sigui on sigui. Per això i pel seu tarannà, és un pioner respectat per tots els col·legues.

Sergi CutillasSergi Cutillas [ @sergicutillas ]
Sempre optimista, és un dels membres de la Sala d'imatges de la transmissió. En Sergi i els seus ajudants no es perden cap detall de les jugades destacades del partit del Barça (fa anar el DVD amunt i avall per repetir el que calgui: gols, penals, accions remarcables...) ni de la resta d'enfrontaments que es diputen mentre fem la transmissió. A més a més, aporta la visió del culer més "típic" al programa. Té intuïció i intel·ligència naturals però... diuen que quan l'equip perd, no sopa.

Carles DomènechCarles Domènech [ @Carles_Domenech ]
És un del membres de la Sala d'imatges de la transmissió. Té l'habilitat de convertir les fredes dades estadístiques en elements clau per interpretar els partits de futbol. Les dades de Carles Domènech són un dels tresors del programa, sovint cobejats per altres col·legues i mitjans. Fa anys que treballa en el futbol de base, del qual és un enamorat. També és el nostre especialista en el reglament. La seva disposició a treballar per a l'equip és immillorable.

Jaume RamonJaume Ramon [ @JaumeRamon6 ]
Aquest jove targarí, llicenciat en periodisme a la UAB, integra el Centre de dades on continua aportant continguts d'interès al programa, com les xifres del rival del Barça, preguntes sobre el partit, la jornada internacional... Les seves habilitats comunicatives i els seus recursos són una garantia.

Laia TudelLaia Tudel [ @laiatudel ]
Especialista en el dia a dia del club blaugrana, s'ha incorporat enguany al Centre de Dades per acostar-nos l'actualitat del món culer. En els partits que el Barça juga al Camp Nou, la Laia, audaç reportera, rastreja l'estadi a la recerca de la notícia d'última hora o de l'entrevista més fresca.

Judit EstebanJudit Esteban [ @Judit_Esteban ]
És la responsable de la Recepció de Missatges. Així doncs, fa avinents a l'antena els missatges dels oients (que rebem a través del correu electrònic, el Twitter o el Facebook del programa). També és l'encarregada de controlar la participació al Fotojoc i al Tedepònim.

Marc PeironMarc Peiron [ @marcpeiron ]
El membre més nou de l'equip és el responsable del Resum de Marc Peiron: els moments més destacats del programa recuperats, de manera molt breu, per oferir als oients la síntesi del que ha succeït durant quatre hores de ràdio. Aquesta secció s'emet durant els minuts finals de cada programa.

Leo AdroguéLeo Adrogué [ @iLeoAdrogue ]
Aquest argentí descendent de catalans és director artístic de continguts sonors en diversos projectes de l'àmbit audiovisual. Des de la temporada 2006-2007 col·labora en el disseny sonor de la nostra transmissió. Gràcies a la seva habilitat en el muntatge musical i al seu domini de la manipulació d'efectes, assoleix resultats notables en la personalitat sonora del missatge. És responsable de la preproducció d'àudio del programa.

Xavier CussóXavier Cussó
És el responsable de l'àrea tècnica del programa al front d'una complexa taula de so d'última generació, que incorpora les prestacions d'un múltiplex, dissenyada, amb la seva participació, per experts enginyers de Catalunya Ràdio. Per fer aquesta feina cal eficiència tècnica, rapidesa de reflexos, esperit serè, bon gust, capacitat per treballar ordenadament i... també per improvisar! Un perfil no gens fàcil de trobar...

Quimet GarcíaQuimet García [ @Quimet_Garcia ]
Aquest jove tècnic superior de so és un apassionat per la música i per la ràdio, tot un especialista en el disseny d'ambients i d'espais sonors. En el programa s'encarrega de gestionar el muntatge dels continguts informatius i comercials amb els recursos formals.

Jordi Just i David Mendoza Jordi Just [ @jjustk ] i David Mendoza
Són els nostres companys tècnics que s'alternen en la responsabilitat del so que s'origina en la zona de vestidors dels camps de futbol o en els punts que cobrim amb micròfons autònoms. Aquest senyal arribarà a la cabina de transmissions des d'on serà enviat, juntament amb el so que allà es produeix, cap el control central de la nostra emissora. És una feina dura que obliga a tenir a més d'una bona competència professional la capacitat de resoldre "in situ" dificultats imprevistes que, en canvi, no ens han d'impedir d'assolir els objectius marcats. La polivalència, un cert coneixement pluridisciplinar i la bona disposició per a col·laborar en la innovació o en tot allò que calgui són característiques que distingeixen aquests companys. Ah, físicament han d'estar en forma...!

Marcos GarciaMarcos Garcia [ @marquitosgarcia ]
Professional d'àmplia experiència en el món de la producció radiofònica, es va incorporar al programa la temporada 2009/10. És el director d'edició de LaTdP i actua, des del control de realització, per tal que la producció dels continguts es desenvolupi segons la previsió pautada. Feina fosca al servei del projecte col·lectiu.

Albert MoraAlbert Mora [ @albert_mora ]
Assistent de la direcció, és un dels membres del Centre de dades. A la transmissió col·labora en la informació de la jornada, en la valoració dels fets més importants i en el servei de documentació. Hàbil usuari d'internet, amb l'ajut de diaris i llibres, assisteix en la transmissió en l'aclariment de tota mena de dubtes que se'ns presenten. Albert Mora, enginyer en informàtica, també coordina l'equip que té cura d'aquest espai que ara esteu consultant.

Sònia OleartSònia Oleart [ @soniaoleart ]
És l'encarregada de la producció operativa de la transmissió. Té la responsabilitat d'organitzar tots els desplaçaments i gestionar amb els clubs les millors condicions per desenvolupar la nostra feina. A més, col·labora en l'escaleta del programa i s'encarrega de les relacions exteriors i dels acords amb els nostres convidats. Des que l'hem incorporada, tot ens resulta més fàcil.

Christian GarciaChristian Garcia [ @ElChristianG ]
Gràcies a la seva experiència professional, pot ocupar-se de la coordinació general, l'assistència als col·laboradors i les relacions públiques del programa.

 
 

Enllaços patrocinats