Sergi Gómez, confiat a tornar a Primera amb l'Espanyol
ESPANYOL

Sergi Gómez: "L'ascens de l'Espanyol passa per fer-ho bé a casa"

El central arenyenc, que acaba de renovar, confia guanyar l'Andorra i pujar a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

Renovat automàticament. Seguirà un curs més a l'Espanyol després de complir a Butarque la clàusula d'extensió del seu contracte (un mínim de 25 minuts en 20 o més partits). El capità Sergi Gómez és tot satisfacció, però encara no completa:

Estic molt feliç i content. Era una condició lligada al rendiment. Ara, tant de bo aquest "+1" sigui a Primera. Estem lluitant per aconseguir-ho. Queden set finals per fer-ho.

El central d'Arenys de Mar té clara la via imprescindible que portarà a l'ascens els blanc-i-blaus: la fortalesa com a locals.

L'ascens passa per casa, no en tinc cap dubte. El de diumenge contra l'Andorra és un partit clau. Tots dos tenim entrenadors diferents i poc a veure amb els de l'empat de la primera volta. Ells lluiten per salvar-se, però nosaltres hem de ser forts i buscar el partit des del minut 1. Tenim el màxim suport de la gent. A Butarque els nostres cridaven més que els 10.000 del Leganés. Confiem fer junts un bon partit.

De Leganés encara cueja l'arbitratge, amb tres possibles expulsions locals obviades i el penal a Melamed corregit pel VAR. Però Sergi Gómez, home de pes al vestidor, s'estima més passar pàgina

Hi ha indignació. És una jugada que per més que la veiem, creiem que és penal., i són accions que canvien el partit. Però no ens podem centrar en això, ni perdre-hi més energia. Hem d'aconseguir l'objectiu i, de moment, ja hem millorat en defensa gràcies a tot el bloc. Els números no enganyen.

Anar al contingut