Soto Grado mostrant una targeta groga a Koundé (EFE)
Futbol

Real Madrid TV es queixa de l'arbitratge al clàssic

La televisió del club blanc reclama falta en el primer gol de Christensen i fora de joc de Cubarsí en l'acció de Lamine Yamal

Redacció Esport3Actualitzat

Continuen les queixes de Real Madrid TV sobre els arbitratges al seu equip. I encara que sigui inversemblant per a l'entorn blaugrana, l'última ha sigut sobre l'actuació de Soto Grado al clàssic. La polèmica continua servida.

La televisió del club "merengue" reclama que el gol de Christensen és falta perquè el defensa danès es repenja sobre Kroos. Aquesta jugada l'han comparat amb una acció similar de Bale que es va anul·lar.

També defensen que el gol fantasma de Lamine Yamal és il·legal perquè Cubarsí està en fora de joc posicional i interfereix en l'acció. Segons ells, Lunin ha d'envoltar el defensor, i això li fa perdre dècimes de segon per anar a atrapar la pilota.

Les altres polèmiques

A part del gol fantasma de Lamine Yamal, el Barça també es queixa d'altres jugades polèmiques. La primera és el penal de Cubarsí sobre Lucas Vázquez; hi ha alguns aficionats que diuen que el futbolista blanc es deixa caure.

Per una altra banda, també hi ha culers que reclamen que una falta de Camavinga a Lamine Yamal, quan anava a l'un contra un, podria haver estat targeta vermella, ja que es tractava de l'últim jugador de la defensa.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut