Rafael Nadal cau davant de De Miñaur i s'acomiada del Godó
Tenis

Rafael Nadal cau davant de De Miñaur i s'acomiada del Godó

El manacorí es troba amb un adversari més rodat (7-5, 6-1) i podria haver dit adeu definitivament al torneig barceloní

Redacció Esport3Actualitzat

Rafael Nadal va mentalitzant-se per tancar la seva carrera. En la prèvia del torneig ja va dir que es prenia aquesta participació com si fos l'última. Per això no seria estrany que el seu partit contra Alex de Miñaur hagi estat el que tanca la seva impressionant participació al Barcelona Open, on és amb molta diferència -els seus 12 títols l'avalen- el millor tenista que ha passat mai pel torneig. Però tampoc es pot descartar del tot que Nadal decideixi participar l'any que ve. El seu cos i la seva salut manaran. 

Nadal viu el present i el present ha demostrat que, ara com ara, no està físicament a punt per competir amb rivals exigents. Alex de Miñaur ho ha estat: després d'un primer set competit, que l'australià ha acabat decantant a favor seu, el rendiment de Nadal ha baixat molt al segon set i l'ha cedit amb facilitat. 

"No era dia per a heroïcitats"

"No era dia per fer heroïcitats sinó per ser realistes i prudents. L'objectiu aquesta setmana era tornar a jugar i això és el que he fet", deia Nadal després del partit. "M'hauria agradat lluitar pel torneig, però no podia ser." El mallorquí ha recalcat que "gairebé segur que ha estat el meu últim partit aquí com a professional (...). Les sensacions que tinc del temps que he jugat aquí són igual o més importants que els títols".    

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut