Leo Messi, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Messi: "No estava preparat per sortir del Barça"

El crac argentí repassa la seva trajectòria i evidencia el pes enorme que encara té el club blaugrana per a ell

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi no sol concedir gaires entrevistes, però quan s'entreté a repassar la seva carrera, sempre demostra el pes que va tenir per a ell el Barça. I també el trauma que li va suposar haver de deixar la disciplina blaugrana. Un tema que no és nou, però que ha recordat al pòdcast "Big time":  

"Anar al PSG va ser molt difícil, perquè estava molt bé a Barcelona i pensava continuar, no me'n volia anar. No estava preparat per marxar. Va ser tot molt ràpid, vaig haver de refer la meva vida d'un dia per l'altre. Vaig conèixer una altra Lliga, un altre club, un vestidor nou... Va ser un canvi que no buscàvem i per això va costar al principi." 

En un altre moment de l'entrevista, a Messi se li pregunta per l'altre gran canvi de la seva vida: l'arribada a Barcelona, amb 13 anys, procedent de Rosario: 

"Era un nen i m'havia d'adaptar a nous amics, un nou país, una nova ciutat , una escola nova... em va costar molt al principi, però pensava que estava fent el que jo volia, jugar a futbol en un gran equip com el Barcelona, i això em feia tirar endavant. Era impressionant i ho gaudia moltíssim. Sempre m'han tractat molt bé a Barcelona. Els estic molt agraït."

Amb 36 anys i mig, i gaudint d'una nova etapa al futbol nord-americà amb l'Inter Miami, l'argentí encara no es planteja la retirada: 

"Quan tingui la sensació que no rendeixo, que no estic ajudant els companys, faré un pas al costat sense pensar en l'edat. Si em sento bé, continuaré competint, perquè és el que m'agrada. Quan em retiri no sé què faré. Provo de gaudir del dia a dia sense pensar més enllà. Espero seguir jugant durant un temps, que és el que m'agrada. I quan plegui intentaré seguir el camí cap a allò que m'ompli."   

 

 

Anar al contingut