Mamadou Touré, plenament consolidat al Barça (FCBfutbolsala)
Futbol sala

Mamadou Touré renova i tindrà fitxa del primer equip

L'internacional francès ha sabut aprofitar les oportunitats en una temporada amb moltes lesions

L'ala Mamadou Touré comptarà amb fitxa del primer equip del Barça la temporada que ve després de renovar aquest dijous fins a l'estiu del 2025, amb un contracte que també contempla una segona temporada opcional condicionada al seu rendiment.

L'internacional francès, que al setembre farà 23 anys, va fitxar pel filial barcelonista l'estiu del 2022 procedent de l'ACCS parisenc, on havia coincidit amb l'actual tècnic de l'entitat blaugrana, Jesús Velasco.

 Touré va debutar amb el primer equip en la seva temporada d'estrena, el 2 de febrer del 2023, contra el Ribera Navarra, i aquest curs ha aprofitat les constants lesions que han llastat la primera plantilla per consolidar-se com un jugador més a les ordres de Velasco.

El jugador francès, que ha ofert un gran rendiment en les cites decisives de la temporada com la Copa d'Espanya i la Ronda Elit de la Lliga de Campions, destaca per la seva potència física, velocitat, regat i arribada, com acrediten els cinc gols que ha marcat aquest curs.

Touré es mostrava molt il·lusionat per la seva renovació:

"Per a mi és un somni pujar al primer equip del Barça. Des que vaig arribar aquest ha estat el meu objectiu i he treballat molt per aconseguir-ho. Els companys m'ho han posat sempre molt fàcil dins i fora de la pista. M'han fet sentir un més i els estic molt agraït."

El coordinador esportiu de la secció, Jordi Torras, ha valorat que Touré és "un jugador especial" i l'ha posat com a exemple:

"És un clar exemple de la voluntat del club. Els jugadors del filial que s'ho guanyen a la pista han de poder pujar al primer equip. Ell ha aprofitat la seva oportunitat i té el que es mereix."

 

Anar al contingut