Els jugadors de l'Inter, celebrant el títol a la gespa (Reuters)
Futbol

L'Inter de Milà conquereix l'"scudetto" davant el Milan

Els "nerazzurri" s'imposen al derbi ciutadà (2-1) i es coronen quan falten cinc jornades

Redacció Esport3Actualitzat

La Serie A italiana ja té nou campió. L'Inter de Milà ha fet bons els pronòstics i s'ha coronat quan falten cinc jornades. Ho ha fet després de superar el Milan, el seu principal perseguidor, en el derbi de la capital llombarda (2-1). 

L'Inter avantatja d'aquesta manera el Milan amb 17 punts i ja no pot ser atrapat pel seu rival ciutadà. L'equip "nerazzurro" arriba d'aquesta manera als 20 títols de Lliga de la seva història i desempata al palmarès amb el Milan (19), tot i que queda encara lluny darrere la Juventus (36). 

A l'anomenat "derby della Madonnina", els gols de Francesco Acerbi i Marcus Thuram han fet la diferència a la primera part per a l'Inter, tot i que Fikayo Tomori, a les acaballes del partit, ha posat el 2-1 al marcador per a un Milan que s'ha despertat massa tard. Al final, justa victòria per a l'equip de Simone Inzaghi, tot i que amb picabaralla ja en temps de descompte. 

 

L'Inter ha estat molt superior durant tota la temporada, amb 27 victòries en 33 partits i només una derrota, al mes de setembre. Lequip milanès havia de celebrar aquest dimarts el títol amb l'afició, però les inclemències meteorològiques han aconsellat que la rua s'endarrereixi. En qualsevol cas, la plaça del Duomo ja es va omplir de manera espontània tan bon punt es va acabar el partit.  

Celebracions a la plaça del Duomo (Reuters)

 

 

Anar al contingut