Márquez saluda l'afició al Gran Premi dels Estats Units
Márquez saluda l'afició al Gran Premi dels Estats Units
motogp

La moto més desitjada de la graella busca pilot i Marc Márquez es deixa estimar

El Tro de Cervera o Martinator podrien fer el salt a l'equip de fàbrica i córrer al costat del bicampió Bagnaia

Redacció Esport3Actualitzat

Tothom està pendent d'ell. Marc Márquez ha arribat al Gran Premi de Le Mans amb el bon record deixat el cap de setmana de Jerez. Fitxant per la Gresini Racing el Tro de Cervera ha recuperat la competitivitat i no vol baixar del podi.

La seva adaptació a la nova moto després d'onze temporades a Honda ha sorprès el seu propi germà, l'Àlex, que compta amb un curs més d'experiència al volant de la Ducati satèl·lit: "Té un estil particular en la frenada. Era el seu punt fort amb l'Honda, que semblava impossible amb la Ducati... i no sé com cony ho ha fet, però ja ho té."

Les bones sensacions del Marc han connectat dues realitats. D'una banda, la contractual: només té un any signat amb Gresini. I de l'altra, que per al 2025 l'equip oficial de fàbrica busca company per al bicampió Pecco Bagnaia. Les especulacions s'han disparat i el Tro es deixa estimar:

"Jo soc nou a la família Ducati, a diferència del Jorge. Cada vegada em sento més còmode, aquest era l'objectiu. Si vols estar en disposició de lluitar pel campionat has de tenir el material més punter. Si tinc l'oportunitat, ja decidiré el que sigui millor."

Però no és l'únic a qui li sembla bé aquesta idea de futur. El subcampió i actual líder del Mundial, Jorge Martín, és un altre nom habitual a les travesses per fer el salt de Pramac a l'escuderia oficial:

"Per descomptat que m'agradaria. El més natural seria passar a l'equip de fàbrica Ducati. Fa dues temporades, hi vaig estar molt a prop i l'any passat també. Ja hem demostrat què podem fer."

Márquez, de 31 anys, o Martín, de 26. Mentrestant, Bagnaia ja ha desmentit que tingui cap problema amb la possibilitat de compartir box amb Márquez. Ni amb Martinator. L'italià només pensa a avançar-los vesteixin el mono que vesteixin. L'elecció final es podria saber abans de l'estiu.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut