L'acció del penal que reclama Gündogan (EFE)
Barça

Gündogan es desmarca i es mostra molt crític: "L'hi hem regalat al PSG"

L'alemany, en una entrevista a CBS Sports, va carregar contra els seus companys i contra l'àrbitre després de l'eliminació davant els parisencs

Redacció Esport3Actualitzat

Gündogan, en acabar el partit entre el Barça i el PSG, va concedir una entrevista a CBS Sports, una cadena de televisió privada dels Estats Units. L'alemany va ser molt crític amb l'equip.

"Estic decebut, molt decebut. Depenia de nosaltres i l'hi hem regalat al PSG. Ho hem regalat de la forma més fàcil", ha fet balanç el migcampista del conjunt culer.

L'alemany també va valorar la jugada que va marcar el partit, l'expulsió d'Araujo per una falta sobre Barcola quan era l'últim defensor, i es va mostrar molt contundent.

"És difícil dir-ho, però en aquests moments tan crucials has d'estar segur de si arribes a la pilota. Prefereixo concedir un gol o permetre un un contra un. Quedar-te amb un menys tan aviat et mata en el partit", va assegurar Gündogan.

Una altra acció en la qual es va mostrar molt crític és en la jugada de l'1 a 2. El gol va arribar en la sortida d'un córner amb un gran xut fora de l'àrea de Vitinha.

"Un altre error. No s'ha de deixar que xuti. Estava lliure. No és res que no hàgim entrenat. El jugador més pròxim a la pilota ha de saltar a tancar. Ningú va sortir, i si algú ho va fer, va anar tard", va dir Gündogan.

Crític amb l'àrbitre

A més a més, els blaugranes van reclamar un penal sobre el mateix Gündogan, comès per Vitinha, quan el marcador era d'1 a 3. L'exjugador del Manchester City es va mostrar crític amb l'àrbitre per no assenyalar-lo.

"Crec que mereixia ser penal. Estava corrent i el rival clarament em va bloquejar. Li vaig dir a l'àrbitre que era penal i en lloc d'això em van treure targeta groga", va concloure el migcampista.

 

 

Anar al contingut