MOTOR

Fira de Barcelona assumeix la gestió del Circuit de Barcelona-Catalunya

L'acord entrarà en vigor l'1 de gener del 2025 i tindrà una durada de 20 anys

Redacció Esport3Actualitzat

Neix Fira Circuit, la societat que a partir de l'1 de gener del 2025 gestionarà l'activitat del Circuit de Barcelona-Catalunya. El contracte té una durada de 20 anys i estableix un pagament per part de Fira Circuit que combina una quantitat fixa anual (un mínim de 9 milions el 2025 i de 10 milions el 2026) més un variable en funció dels ingressos.

Segons s'ha explicat en la presentació de l'acord, l'objectiu és optimitzar l'explotació de l'equipament i adaptar-lo a nous esdeveniments més enllà del motor. S'exploraran nous models de negoci relacionats amb les fires i els congressos, l'oci saludable, els grans esdeveniments musicals i culturals, i la indústria de la mobilitat sostenible. Un altre dels objectius és reduir progressivament la quantitat de capital públic invertit en aquesta gestió.


Fórmula 1 i MotoGP

La nova aliança no afectarà la titularitat dels actius ni dels contractes de Fórmula 1 i MotoGP, que seguiran sent propietat del Circuit. En aquest sentit, el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, s'ha mostrat optimista respecte al futur de les grans competicions a casa nostra.

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut