Míchel, tècnic del Girona, en una imatge recent
GIRONA

Ensurt a l'entrenament del Girona per un cop de cap

Juanpe pateix una fractura nasal i serà baixa aproximadament dues setmanes, mentre Yan Couto, amb un fort cop i un tall a la cella, entrarà a la convocatòria depenent de la seva evolució

Imma Casares FerreiroActualitzat

Miguel Ángel Sánchez, Míchel, ha començat la roda de premsa prèvia al partit contra el Las Palmas fent un repàs de les altes i baixes. L'entrenador del Girona ha confirmat que Stuani serà baixa segura i que Yangel Herrera i Tsygankov podran viatjar. El que ningú s'esperava era l'episodi que ha relatat el tècnic madrileny:

"Yan Couto i Juanpe han topat a l'entrenament; han topat cap amb cap i ara mateix són a l'hospital en observació. La veritat és que fa mala pinta; ja veurem què acaba passant demà."


Segons ha comunicat el club a primera hora de la tarda, Juanpe pateix una fractura nasal i serà baixa aproximadament dues setmanes, mentre Yan Couto, amb un fort cop i un tall a la cella, entrarà a la convocatòria depenent de la seva evolució.

El mateix Couto ha mostrat a les xarxes socials els efectes de la topada: 

 

 

 

 

El Girona intentarà trencar contra el Las Palmas la seva mala ratxa a domicili. Els blanc-i-vermells han perdut els últims cinc partits que han jugat fora de casa i els punts són necessaris "per superar la por escènica i recuperar la mateixa dinàmica que a casa" però també per acostar-se als números que Míchel fa per ser equip de Champions la pròxima temporada:

"Amb 8 punts som equip de Champions, i si sumem els divuit que queden en joc serem segons. Però ara mateix el nostre somni és jugar la Champions. No em plantejo quedar segons per poder disputar la Supercopa."

Amb Montilivi al cap

Míchel està tan convençut que es classificaran per a la Lliga de Campions que ja visualitza els partits de la màxima competició europea a Montilivi:

"Penso que jugarem a Montilivi. És el somni de tot Girona. No penso en cap altre estadi per jugar la Champions que Montilivi."

El Las Palmas de García Pimienta encadena una ratxa de vuit partits sense guanyar i de cinc derrotes consecutives, però l'entrenador del Girona no augura un partit assequible:

"El Las Palmas voldrà guanyar davant la seva afició i per tant també tindrà la seva dosi de pressió. És un equipàs que ens prendrà la pilota i la possessió. El partit es jugarà al seu ritme i nosaltres hem d'estar preparats per jugar sense pilota."

Anar al contingut