Soto Grado dialoga amb Araujo i Lewandowski durant el clàssic
Soto Grado dialoga amb Araujo i Lewandowski durant el clàssic (EFE)
Polèmica al Clàssic

"Ens tapa el cos de Lunin": L'RFEF publica els àudios del gol fantasma de Lamine Yamal

Joan Laporta ha emès un videocomunicat aquest dilluns al migdia en què es queixa de la decisió arbitral i assegura que el club lluitarà fins a les últimes conseqüències

Redacció Esport3Actualitzat

La Reial Federació Espanyol de Futbol ha fet públics els àudios de la sala VAR en relació amb el clàssic que ahir al vespre va enfrontar el Reial Madrid i el Barça al Bernabéu i, en concret, sobre el gol fantasma que no va pujar al marcador del cantó blaugrana.

A partir del minut 1'55" en el vídeo publicat (més avall en aquesta notícia), arriba la jugada polèmica. De seguida se sent un dels àrbitres dient "hòsties, per mi no entra del tot!" en un to greu i anticipant que la decisió seria complicada.


"No goal technology"

Mentrestant l'àrbitre Soto Grado, que va protagonitzar diverses polèmiques, va dient en anglès a Gundögan que no tenen tecnologia de gol: "No goal technology", repeteix. Una tecnologia que ni existeix fins ara ni la vol implantar Javier Tebas
 


La polèmica dels àudios ve del fet que, quan revisen totes les càmeres, des de la sala VAR asseguren "aquesta no em serveix, aquesta tampoc" mentre es veu una presa i un parell de repeticions de vídeo que semblen evidenciar que sí que ha estat gol.


Laporta esclata pel gol fantasma

Joan Laporta ha emès un vídeocomunicat aquest dilluns al migdia en què es queixa de la decisió arbitral i assegura que el club lluitarà fins a les últimes conseqüències. Demanen, fins i tot, la repetició del partit.

Diumenge mateix, en acabat del partit, Xavi i Ter Stegen van criticar la decisió de no donar per bo el gol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut