Barça

Xavi explica el petit ensurt de Ter Stegen a l'entrenament

El Barça s'ha entrenat aquest matí abans del duel contra el Las Palmas

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja prepara el partit contra el Las Palmas, que es juga dissabte a Montjuïc (21 h). Aquest matí, l'equip ha fet l'entrenament previ al duel, i durant la sessió, Ter Stegen ha hagut de ser atès. L'alemany tenia problemes al genoll, i li han comprovat els lligaments creuats. Després, s'ha aixecat i ha continuat l'entrenament amb normalitat. Segons el club, ha estat, això, un petit ensurt

Xavi analitza el rival

El tècnic del Barça ha analitzat en roda de premsa el partit contra el Las Palmas, que el veu molt complicat. Considera que és un rival que juga molt bé i amb un estil de joc molt similar al del conjunt blaugrana. 

"L'equip de Garcia Pimienta és un rival difícil i ens costarà prendre-li la pilota."

No obstant això, el tècnic confia en el seu equip i pensa que poden mantenir les bones sensacions.

"Hem competit de manera excel·lent en les jornades anteriors i volem donar continuïtat a aquest bon moment contra el Las Palmas. És un partit transcendent i necessitem la nostra afició."

Lamine i Lewandowski

Durant la roda de premsa, se li ha preguntat sobre el gran moment que viuen dos dels futbolistes de l'equip, que són Lamine Yamal i Lewandowski. Ha contestat:

"Robert Lewandowski és un futbolista bestial."

"Lamine Yamal està demostrant que és un futbolista diferent."

En acabar, Xavi també ha parlat sobre la demanda a dos periodistes, i ha dit amb contundència que és el moment de dir prou a les mentides

 

 

Anar al contingut