Jonatan Giráldez apel·la a l'esperit de la final d'Eindhoven
Jonatan Giráldez, optimista amb la remuntada a Stamford Bridge (Reuters)
Futbol

Jonatan Giráldez apel·la a l'esperit de la final d'Eindhoven per assolir la remuntada contra el Chelsea

Les semifinals entre el Chelsea i el Barça es decidiran demà a les 18.30 h a Stamford Bridge, i les blaugranes necessitaran la seva millor versió per remuntar el 0-1 de Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, i Aitana Bonmatí, la gran protagonista de la setmana, han comparegut davant els mitjans en la prèvia del duel de Champions contra el Chelsea. Tant l'entrenador com la futbolista es veuen capaços de guanyar a Stamford Bridge.

El tècnic del Barça ha recordat l'èpica de la final de la Champions l'any passat contra el Wolfsburg, confiat que el Barça pot recuperar la seva millor versió i remuntar contra el Chelsea:

"No hem de fer res excepcional davant el Chelsea per classificar-nos, simplement fer un bon partit"

El secret de Giráldez per superar el Chelsea:

"Tot és important. Cal jugar bé i estar bé a nivell mental. Quan les coses van bé, tot és més fàcil. Hi ha més coses més enllà del joc que fan que mereixis guanyar els partits. Veurem un gran partit, amb jugadores de gran nivell capaces de donar un gran espectacle."

Sobre el seu adeu a final de temporada, Giráldez ha estat taxatiu:

"Intento gaudir cada dia al màxim. Soc un privilegiat, és un somni poder dirigir aquest equip. Gaudeixo molt del futbol, i intento no pensar gaire en el més enllà, no penso en el futur ni en els comiats."

La migcampista de Sant Pere de Ribes també ha atès els mitjans en la roda de premsa prèvia al partit contra el Chelsea. Aitana Bonmatí, igual que el seu entrenador, ha posat l'exemple de la remuntada davant el Wolfsburg, a Eindhoven, la temporada passada, i ha recordat que van ser capaces de remuntar 2 gols en 45 minuts i que demà només n'hauran de remuntar 1 en 90 minuts:

Bonmatí va rebre dilluns el Premi Laureus 2024 com a millor esportista femenina i TV3 va repassar la seva trajectòria al documental "Sense ficció", en què va parlar amb Pep Guardiola.

 

Anar al contingut