Ruud i Tsitsipas ja es van enfrontar a la final de Montecarlo
Ruud i Tsitsipas ja es van enfrontar a la final de Montecarlo, decantada a favor del grec
Tenis

Ruud i Tsitsipas, final d'alta volada al Godó

Els dos favorits han imposat el seu talent en l'assolellada jornada de dissabte

Redacció Esport3Actualitzat

Casper Ruud i Stefanos Tsitsipas. La 71a edició del Godó tindrà una final d'alta volada. En la primera semifinal de la jornada, el noruec, tercer cap de sèrie, s'ha desfet de Tomás Martín Etcheverry en dos sets (7 a 6 i 6 a 4) i disputarà la seva quarta final ATP individual de l'any.

El noruec acumula cinc finals ATP perdudes i aquest diumenge tindrà una nova oportunitat de trencar aquesta dinàmica, enfrontant-se a Stefanos Tsitsipas.

En la segona semifinal, el grec ha començat perdent el primer set contra Dusan Lajovic (5 a 7), però s'ha refet i ha acabat remuntant, 6 a 4 i 6 a 2. Per a Tsitsipas, serà la quarta final al Barcelona Open i reviurà, davant de Ruud, l'última final de Montecarlo, decantada a favor de l'atenenc.

Segueix aquí, per Esport3, la final del Barcelona Open Banc Sabadell:

La cronologia dels quarts de final

El menú de divendres de la 71a edició del Godó va arrencar amb la victòria de l'argentí Tomás Martín Etcheverry, que es va classificar així per a la penúltima ronda de la competició després d'eliminar als quarts de final el britànic Cameron Norrie (7-6 i 7-6). Al davant s'hi ha trobat un altre debutant a les semis barcelonines, el tercer cap de sèrie Casper Ruud. El noruec va doblegar l'italià Matteo Arnaldi (6-4 i 6-3), en una hora i 32 minuts.

Més igualades van ser les batalles per l'altra banda del quadre. Stefanos Tsitsipas, cinquè cap de sèrie, va acabar desbordant d'alegria per la terra batuda del Godó després de remuntar el seu duel davant l'argentí Facundo Díaz, a qui va derrotar per 4-6, 6-3 i 6-2, en dues hores i 32 minuts. El grec va aixecar dues boles de partit.

Finalment, la jornada es va tancar amb el triomf inesperat del serbi Dusan Lajovic, que es va imposar a la jove esperança francesa Arthur Fils, per 6-4, 3-6 i 6-2, en dues hores i sis minuts. Lajovic, que va arribar a una final a Montecarlo, té 33 anys i és el 59 del rànquing ATP.

Anar al contingut