Eurolliga

Al Barça no li surt res contra l'Olympiacos (92-58) i s'ho jugarà tot al Palau

Tot i un bon inici, els blaugranes cauen apallissats per un intens Olympiacos i es jugaran l'accés a la final four de l'Eurolliga dimecres vinent al Palau

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça desaprofita la primera oportunitat per classificar-se per a la final four de l'Eurolliga després de perdre contundentment contra l'Olympiacos per 92 a 58. En un partit decebedor dels blaugranes, els grecs han forçat el cinquè i definitiu partit de la sèrie i tot es decidirà dimecres que ve al Palau Blaugrana.

• Bon inici: El pivot francès Moustapha Fall (2.18 m) ha monopolitzat els primers atacs dels grecs, i ha anotat 10 dels 12 punts del seu equip. El Barça hi ha replicat amb un bon equilibri entre el joc interior (Vesely) i l'exterior (Laprovittola). Els blaugranes han tingut un màxim avantatge de 7 punts en el primer quart, que ha acabat 21-23.
  • Trencandissa blaugrana al segon quart: Els grecs han endurit la defensa i el Barça no ha trobat resposta. L'Olympiacos ha començat a escapar-se amb un primer parcial de 15 a 0, i el Barça ha trigat més de 5 minuts a fer la primera cistella. Pel camí, un triple de Larentzakis amb antiesportiva a Abrines i una tècnica a Roger Grimau per protestar un camp enrere no assenyalat pels àrbitres. 53 a 37 al descans i la sensació que el partit feia molta pujada.
  • Segona part de tràmit: El guió de partit ha estat el mateix. L'Olympiacos ha sortit amb un parcial de 8 a 0 i els blaugranes han tornat a trigar 4 minuts a anotar. Els grecs han tingut un màxim avantatge de 29 punts, i el Barça s'ha desconnectat pensant en el cinquè partit de dimecres vinent al Palau Blaugrana. Una cita que requerirà la millor versió de l'equip de Roger Grimau i el factor Palau.
  • Números per oblidar: Percentatges més que pobres per al Barça. Especialment destacable el de tirs lliures, amb un 41% (7/17).