L'apassionada celebració de Márquez amb els seus aficionats desplaçats a Jerez
L'apassionada celebració de Márquez amb els seus aficionats desplaçats a Jerez
MotoGP

Espectacle sense glòria de Marc Márquez a Jerez: envestides a Bagnaia i segona plaça per a l'optimisme

El vigent campió del Mundial ha tapat les escletxes per evitar ser avançat per un Tro de Cervera que surt reforçat del GP d'Espanya

Redacció Esport3Actualitzat

Ha tornat. El cap de setmana de Marc Márquez a Jerez és per tornar a enlairar les banderes amb el 93. Autor d'una pole sobre mullat i gran animador de la cursa esprint de dissabte, en què va patinar quan liderava la prova, la carrera del diumenge no ha fet més que confirmar les bones sensacions del cerverí al manillar de la Gresini Ducati.

Després d'una sortida cautelosa, el Tro s'ha enganxat a la roda de Marco Bezzechi, segon darrere d'un Pecco Bagnaia poderós des de les primeres voltes. El campió dels dos últims Mundials, fidel al seu costum de ser més sòlid els diumenges que els dissabtes, ha semblat reservar forces per aguantar les envestides que anunciava el ritme creixent de Márquez.

I així ha estat. Quan s'ha consumat el duel, el pilot de la Ducati oficial ha tapat les escletxes --en un revolt, inclús s'han arribat a tocar-- per evitar ser avançat per un Tro de Cervera que surt reforçat del GP d'Espanya. Márquez ha pujat al segon esglaó del podi i escala a la sisena posició del Mundial, retallant distàncies amb un Jorge Martín que ha anat per terra al traçat andalús. El seu germà Àlex ha estat quart, per completar una jornada feliç al box de Gresini.

Al final de la cursa, el Tro ha mostrat total comunió amb la seva graderia. Hi ha molt per celebrar. Márquez torna a tronar.

Márquez s'atreveix amb els "passos prohibits"

Márquez ha celebrat el seu segon lloc a Jerez amb un curiós ball que no ha trigat a fer-se viral. Per al de Cervera, la segona plaça no ha estat un fracàs i ho ha demostrat amb aquesta divertida coreografia durant la cerimònia de lliurament de trofeus:

 

 

A Moto2 i Moto3, victòries per al murcià Aldeguer i del neerlandès Veijer, respectivament.

El minut a minut de la carrera de MotoGP:

 

Marc Márquez, amb la seva Ducati al Circuit de les Amèriques (Reuters/USA Today)

 

 

Anar al contingut