Champions

Kimmich porta el Bayern a semis i ensorra el camí europeu de l'Arsenal (1-0)

Amb un solitari gol de Kimmich, el Bayern s'instal·la a semifinals de la UEFA Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

En una de les pitjors temporades de la seva història, el Bayern s'aferra al somni europeu i tornarà a unes semifinals de la Champions quatre anys després. Ho ha aconseguit en superar la seva eliminatòria contra l'Arsenal amb un gol de Kimmich (1-0).

• Primer temps molt equilibrat, però amb l'Arsenal lleugerament millor. Els d'Arteta han generat més accions perilloses a l'àrea. El Bayern ha creat alguna oportunitat quan ha corregut a l'espai.
  • La primera ocasió clara l'ha tingut l'Arsenal en el minut 21. Martinelli s'ha inventat una jugada a l'àrea, però després de sortir d'entre un núvol de jugadors, el porter Neuer l'ha frenat.
  • Tot seguit l'ha tinguda el Bayern amb una transició rapidíssima per l'esquerra. Guerreiro fa la passada a Mazraoui. El xut del marroquí l'ha tocat White per enviar la pilota a córner.
  • En el 24, el porter Raya s'ha lluït després d'un potentíssim xut de Musiala.
  • A la mitja hora de joc un xut d'Odegaard des de mitjana distància ha obligat a refusar la pilota al porter Neuer a mà canviada.
  • En el minut 31, l'ha tingut Martinelli per avançar l'Arsenal després d'un centre d'Odegaard al punt de penal i Martinelli ha xutat fort, però massa centrat, i Neuer no ha tingut problemes per aturar la pilota.
  • La segona part ha començat amb el Bayern més endollat. En el minut 47, Goretza ha enviat la pilota al travesser. Guerreiro ha refusat i ha enviat novament la pilota al pal.
  • 0-1. El Bayern ha obert el marcador en el minut 63. El portuguès Rafael Guerreiro ha fet una centrada mil·limètrica des de la banda esquerra al centre de l'àrea. Joshua Kimmich ha aparegut des del darrere i totalment sol ha fet un potentíssim cop de cap davant del qual no ha pogut fer res el porter Raya.
  • En la segona part ha donat una imatge d'impotència i pràcticament no ha arribat a crear cap ocasió de perill. El Bayern tornarà a jugar una semifinal de la Lliga de Campions tres anys després.