Corentin Moutet, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Tenis

El xou de Corentin Moutet al Madrid Open

El tenista francès va lluitar contra tots els elements davant Shan Juncheng: no li donen cafè, un espectador que se li encara, l'esquitxen, la raqueta se li escapa de les mans... tot un xou

Actualitzat

Corentin Moutet és un d'aquells tenstes coneguts pels seus xous extraesportius. El seu pas al Madrid Open ha estat fugaç però ben sonat. Tot ha començat quan el francès, contrariat per haver de jugar a altes hores de la nit davant Shang Juncheng, ha demanat un cafè a la jutge de cadira, sense èxit: 

Moutet ha aconseguit que un espectador li cedís el seu cafè. 

El francès, en aquell, ha demanat que traguessin a un aficionat que li deia que es deixés de romanços i jugués. Més endavant, ha aturat el joc perquè una mànega que regava la pista adjacent li ha mullat l'esquena mentre ell estava restant. I Finalment, ha perdut la raqueta en ple punt i ha intentat acabar-lo com ha pogut... tot un espectacle del que no s'ha de veure en una pista.

l seu contrincant, el jove xinès Shang Juncheng, no s'ha descentrat i l'ha batut en tres maratonians sets: 6-7 (9/11), 6-2, 7-6 (12/10). Gairebé 4 hores de partit ben distretes. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut