Araujo abandona el terreny de joc contra el PSG
Araujo abandona el terreny de joc contra el PSG (EFE)
Barça

El suport de la plantilla del Barça a Ronald Araujo, que assumeix la responsabilitat

El defensa blaugrana, que va protagonitzar la jugada que va marcar l'eliminatòria amb el PSG, lamenta "no haver pogut donar una alegria" a l'afició

Redacció Esport3Actualitzat

En les hores posteriors a la dolorosa eliminació europea del Barça se succeeixen les reaccions dels protagonistes. Un dels que ha trigat més a parlar és Ronald Araujo, el protagonista d'una jugada que acabaria decantant l'eliminatòria a favor del PSG. El central uruguaià va frenar Wesley Barcola a l'àrea blaugrana i l'àrbitre va interpretar que havia fet falta i que era l'últim home, fet pel qual li va ensenyar la vermella directa abans de la mitja hora de partit.

Araujo no ha fet referència explícita a la jugada, però sí que ha donat a entendre que se sent força afectat:

"El futbol, que tantes alegries m'ha donat, ara em colpeja fort", comença dient en el seu missatge. I també expressa el seu malestar de cara a l'afició: "Sento molt no haver-los donat aquesta alegria."

 

Els seus companys no han tardat a reaccionar a la publicació.

 

Uns missatges que contrasten amb les declaracions d'Ilkay Gündogan, que després del partit havia posat en dubte, sense mencionar-lo directament, l'acció de l'uruguaià: "En aquests moments tan crucials has d'estar segur de si arribes a la pilota", va comentar.

Kounde reclama unitat

El company de defensa de Ronald Araujo, Jules Kounde, també ha publicat un post a Instagram en què demana unitat a l'equip, després de caure als quarts de final de la Champions contra el PSG: "Una decepció immensa no classificar-se per a les semifinals quan ho teníem tot per fer-ho", ha dit l'internacional francès.

Kounde ha volgut sortir en defensa d'Araujo i ha reclamat unitat: "Per cert, guanyem com a equip i perdem també com a equip, sempre".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jules Kounde (@jkeey4)

 

 

Anar al contingut