Un moment de la picabaralla que va consumar la tensió viscuda durant el partit a Istanbul
Un moment de la picabaralla que va consumar la tensió viscuda durant el partit a Istanbul
Bàsquet

Esclaten els nervis a Istanbul: el Fenerbahçe de "Saras" no remata la feina i el Mònaco recupera el factor pista

L'equip del Principat s'imposa als instants finals (62-65) i el partit acaba amb una gran picabaralla entre jugadors visitants i alguns espectadors

Redacció Esport3Actualitzat

El Mònaco ha guanyat a la pista del Fenerbahçe i ha forçat el cinquè partit de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga, que es jugarà dimecres vinent al Principat. 

El conjunt monegasc s'ha sabut sobreposar a la pressió de jugar en un pavelló ple a vessar i amb un ambient molt advers. L'escorta Elie Okobo ha liderat l'equip en atac en un partit de pocs punts però amb un final molt igualat.

L'equip de Sarunas Jasikevicius podia haver sentenciat el pas a la final four, però Scottie Wilbekin, a falta de set segons, ha fallat el llançament. El Mònaco ho ha aprofitat per rematar la feina amb una cistella final de Donta Hall. 

Esclaten els nervis

Un cop l'àrbitre ha assenyalat el final del partit han esclatat els nervis després d'un partit calent i això s'ha traduït en una gran picabaralla entre jugadors visitants i espectadors turcs de les primeres fileres. En les imatges s'observa com el tècnic del Mònaco, el serbi Sasa Obradovic, s'esforça per apaivagar els ànims dels seus i enviar-los al vestidor. Menció a banda mereix també el paper conciliador de la mascota dels turcs.

Uns minuts abans d'acabar el duel, els jugadors monegascos havien patit insults, amenaces i, fins i tot, el llançament d'algun objecte. Amb aquest caldo de cultiu, el desempat serà dimecres al Principat.

Anar al contingut