Jamal Murray tirant la cistella guanyadora
Jamal Murray tirant la cistella guanyadora (Twitter: @NBAspain)
Bàsquet

El buzzer-beater de Jamal Murray que frustra LeBron James

Els Denver Nuggets posen el 2-0 a l'eliminatòria contra els Lakers després d'eixugar 20 punts de desavantatge

Redacció Esport3Actualitzat

Los Angeles Lakers, 99 - Denver Nuggets, 101

Als play-offs de l'NBA, Cleveland, Nova York i Denver ja dominen per dues victòries a zero la primera ronda. Els vigents campions, els Nuggets, han sumat el 2 a 0 sobre els Lakers en un partit molt diferent del primer, en què han hagut de remuntar fins a 20 punts de desavantatge. Al descans, els Lakers guanyaven de 15. Al final del tercer quart, la diferència encara era de deu punts. Però en l'últim parcial ha arribat la remuntada definitiva. La cistella de la victòria per als de Denver l'ha fet Jamal Murray sobre la botzina.

Philadelphia 76ers, 101 - New York Knicks, 104

Els Knicks han derrotat els Sixers gràcies a un triple de Donte DiVicenzo quan faltaven 13 segons. Una cistella que firmava la remuntada en un partit que els novaiorquesos perdien de cinc punts a trenta segons del final. Amb l'exhibició de Tyrese Maxey no n'hi ha hagut prou per igualar l'eliminatòria. El base de Dallas ha sumat 35 punts, 10 assistències i 9 rebots. També Joel Embiid ha superat els trenta punts (34), ha fet una assistència més que el seu company (10) i s'ha endut 6 rebots.

Orlando Magic, 86 - Cleveland Cavaliers, 96

Cleveland vol treure's l'espina de la temporada passada, quan van caure eliminats a la primera ronda. De moment, ja tenen l'eliminatòria a favor gràcies al bon estat de forma de Donovan Mitchell. L'escorta no va abaixar el pistó del primer partit, on també va ser el líder de l'equip. Els 23 punts de Mitchell més els 20 rebots de Jarret Allen han impulsat els Cavs cap a la victòria a deu punts per sobre d'un Orlando Magic molt erràtic ofensivament.

Si al primer duel només van encertar 8 triples dels 37 intentats, en aquest segon no s'han quedat gaire lluny, 9 de 36. L'equip entrenat per Jamahl Mosley és l'únic dels play-offs que encara no ha superat els 90 punts al seu marcador en els dos partits disputats.

Els partits de la nit de dimarts

La matinada de dimarts a dimecres serà el torn de tres partits més. Minnesota Timberwolves, Bucks i Clippers buscaran el 2-0 a la primera ronda dels play-offs. Els horaris són els següents: 

  • 01.30: Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves
  • 02.30: Indiana Pacers - Milwaukee Bucks
  • 04.00: Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers
ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut