El Barça remunta contra el Llevant Les Planes (2-4) i es dosifica pensant en la Champions
Lucy Bronze i Melanie Serrano en el derbi català de la Lliga F (FCB)
Lliga F

Jonatan Giráldez no ha repetit cap jugadora de les onze titulars que van jugar contra el Chelsea, davant un Llevant que es complica la permanència

Redacció Esport3Actualitzat

Derbi català pensant en la tornada de Champions d'aquest dissabte a Stamford Bridge. Amb 12 jugadores no titulars, l'equip de Jonatan Giráldez s'ha sobreposat ràpidament a un matiner gol del Llevant les Planes. Les blaugranes han hagut de capgirar el marcador en dues ocasions, cosa que hauran de fer aquest cap de setmana si volen arribar a la final de San Mamés.

• El Llevant Les Planes s'ha avançat amb un gol d'Allegra Poljak als deu minuts de joc, però un minut després ha empatat el Barça amb una rematada de Clàudia Pina.
  • L'equip de Ferran Cabello ha sorprès les blaugranes al contraatac i Irina Uribe ha fet el 2 a 1 als divuit minuts de la primera part. Des de l'últim partit de lliga de la temporada passada, el Barça no encaixava dos gols en un partit.
  • El Barça ha igualat el partit a la mitja hora, amb una acció individual de Clàudia Pina dins l'àrea, i Marta Torrejón ha posat per davant l'equip blaugrana amb una rematada a la sortida d'un còrner.
  • La superioritat del Barça s'ha traduït en un quart gol abans d'arribar-se al descans, marcat per Bruna Vilamala després d'una gran jugada entre Lucía Corrales i Alèxia Putellas per la banda esquerra.

• El Llevant Les Planes suma setze partits sense guanyar i cada cop té més complicada la permanència.