Tüchel dona indicacions, durant un partit del Bayern
Futbol

Contra el Madrid, coixejant: el Bayern arriba a les semis farcit de baixes

El tècnic del Bayern Thomas Tüchel diu que guanyar el Madrid compensaria moltes coses, però no els deixaria satisfets: "Volem arribar a la final i guanyar-la"

Redacció Esport3Actualitzat

El Bayern ha rendit a un nivell molt per sota del que s'esperava a la Bundesliga, on no ha pogut renovar un títol que havia acaparat els últims 11 anys. La temporada dels bavaresos està quedant aigualida, per uns resultats discrets en el campionat domèstic. Però entre tot el desànim i les nombroses lesions a la plantilla, la Champions ha fet recuperar una il·lusió que semblava perduda.

El conjunt que entrena Thomas Tüchel s'ha plantat a la penúltima ronda, després d'haver deixat enrere Lazio i Arsenal, ara busca un cop d'efecte contra el Reial Madrid. El tècnic alemany ho ha deixat palès en la roda de premsa prèvia al partit.

"Superar l'eliminatòria compensaria moltes coses, però encara que passem no estarem del tot satisfets. Ens va donar molta confiança eliminar l'Arsenal, un equip top de la Premier, després d'haver perdut l'anada a casa. Vam demostrar de què som capaços. Però ara som al següent nivell, que és el Reial Madrid."

Tocat per les baixes

La preocupació de Tuchel, més enllà de l'entitat del rival, es troba en la infermeria del seu equip, on hi ha 9 jugadors amb diverses molèsties: Upamecano, Sarr, Sacha Boey, Coman, Musiala, Gnabry, Leroy Sané, De Light i Laimer. Tüchel ha assegurat que fins a l'últim moment no sabrà quins jugadors podran participar al partit.

"Amb Konny (Konrad Laimer) és qui té millor pinta. Ho vol intentar. Amb Matthijs (de Ligt) i Upa (Dayot Upamecano) haurem d'esperar. I amb Leroy Sané i Jamal Musiala una mica més de paciència"

Konrad Laimer aquest cap de setmana (EFE)

Ja fa setmanes que Thomas Tüchel sap que no continuarà a la banqueta del Bayern la pròxima temporada. La irregularitat de l'equip ha generat tensions del cos tècnic amb la cúpula directiva del conjunt bavarès. Les crítiques del president d'honor del Bayern, Uli Höeness, van ferir l'honor del tècnic, que ara vol restituir-lo amb una bona actuació contra el gran favorit de la competició.

D'entrenador a entrenador, Tüchel ha tingut paraules d'elogi per al seu col·lega, Carlo Ancelotti.

"Carlo té molta calma i experiència. És una llegenda i exerceix una mica de pare per als jugadors. Per a nosaltres, és important que cadascú es centri en la seva missió."  

Un dels asos que el tècnic bavarès té guardat a la mànega és Harry Kane. El davanter estrella del Bayern suma 42 gols aquesta temporada (únicament entre Bundesliga i Champions). El britànic és especialment perillós a l'Allianz, on ha aconseguit 27 dianes en 22 partits.

 

Anar al contingut