L'eufòria de les jugadores blaugranes sobre la gespa d'Stamford Bridge (FCB)
Barça

Com aconseguir les entrades per a la final de la Champions de Bilbao?

El Barça ja prepara el camí cap a la final de la UEFA Women's Champions League a Bilbao i començarà a posar a la venda les entrades disponibles en els pròxims dies

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja pensa en la final de la Champions després d'haver-s'hi classificat amb una merescuda victòria al partit contra el Chelsea a  Stamford Bridge.

En els propers dies, el FC Barcelona posarà a la venda les entrades per a la final de Bilbao. Com aconseguir-ne? A continuació, tota la informació que necessites:

Quan és la final?

El dissabte 25 de maig, a les 18.00, a San Mamés.

Quantes entrades disponibles tindrà el Barça?

El Club disposa de 6.800 entrades per viure la final a San Mamés, que posarà a disposició de socis, sòcies, penyes i públic general en els propers dies.

Quan es posaran a la venda?

Concretament, la venda a socis i sòcies estarà disponible a partir del dimarts 30 d'abril a les 12 h, i en exclusiva durant 24 h. Les Penyes les podran adquirir a partir del dimecres 1 d'abril a les 12 h. Finalment, la resta d'afició podrà adquirir les entrades a partir del dijous 2 de maig també a les 12 h.

A quins preus es podran adquirir?

Els preus de les entrades per a la final oscil·laran entre els 15 euros i els 25 euros.

15.000 aficionats i aficionades es van desplaçar a Torí per viure la final de la temporada 2021/22 i gairebé 10.000 ho van fer en la darrera edició, a Eindhoven. En aquesta ocasió, la proximitat amb San Mamés implicarà un desplaçament encara més massiu de seguidors culers amb la crida 'Movem Bilbao'.

Anar al contingut