Futbol

Carles Puyol es posiciona en la polèmica entre Araujo i Gündogan

L'excapità blaugrana fa costat a Araujo en la polèmica per les crítiques de Gündogan

Redacció Esport3Actualitzat

Arribar al clàssic després d'una dura eliminació europea i, a més, amb l'etern rival classificat per a les semifinals, no ajuda a l'estat d'ànim del Barça, que, a més, necessita un triomf al Bernabéu per continuar aspirant a lluitar per la Lliga. Carles Puyol està convençut que diumenge els de Xavi poden capgirar la situació.

"Espero que el partit sigui un revulsiu i donem la nostra millor versió per enganxar-nos a la Lliga. Quan reps un cop com aquest, esperes, amb ràbia, que arribi el següent partit."

Va guanyar 3 Champions, 6 Lligues i dues Copes, i va capitanejar el millor Barça de la història. L'opinió de Puyol, en afers relacionats amb la gestió del vestidor, és més vàlida que qualsevol altra. Les paraules de Gündogan continuen aixecant polseguera. L'excentral blaugrana té clar com hauria afrontat el problema.

"Cadascú és lliure de dir el que vulgui. Jo soc partidari de parlar-ne al vestidor. Però ha donat l'opinió però sense mala intenció."

Puyol no només va ser el líder del vestidor durant una bona colla d'anys. També va ser la gran referència defensiva blaugrana. Des del seu prisma, el de la Pobla de Segur celebra l'esclat de Pau Cubarsí, el nou jove talent blaugrana.

"És una alegria enorme, està oferint un gran rendiment i només té 17 anys. Tenim molta sort del planter que tenim, s'està fent molt bona feina i, ara mateix, tenim 2 grans centrals per a molts anys."

Aquest diumenge, Cubarsí s'estrenarà en un clàssic al Bernabéu. 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut