Els onze herois del Dortmund que van iniciar el partit de París contra el PSG
Els onze herois del Dortmund que van iniciar el partit de París contra el PSG, el passat dimarts
futbol

Avisen que el Dortmund guanyarà més diners si perd la Champions que si derrota el Madrid

La paradoxa que ha avançat el Bild fa augmentar el pessimisme dels que preferirien no veure la 15a dels blancs

Redacció Esport3Actualitzat

A la condició de favorit del Madrid a Wembley s'hi ha d'afegir ara un factor inesperat. El diari Bild ha donat a conèixer una paradoxa que se li planteja al Borussia Dortmund en la pròxima final de la Champions de l'1 de juny. Els alemanys guanyaran més diners si perden el partit contra els d'Ancelotti que si aixequen la segona orelluda del club.

L'explicació té nom i cognom: Jude Bellingham i els bonus acordats en el seu fitxatge com a jugador blanc l'estiu passat. Si el Madrid suma la 15a Champions, l'equip del Rin del Nord-Westfàlia cobrarà 25 milions d'euros en concepte d'una de les variables fixades en l'operació. A banda, la recompensa per assolir el subcampionat és de 15 milions. En total 40, el doble que els 20 milions que atorga la UEFA al campió.

Bellingham, en una imatge de la seva etapa a Alemanya
Bellingham, en una imatge de la seva etapa a Alemanya

Bellingham va aterrar a la capital de l'Estat a canvi de 103 milions d'euros més 30 milions més en variables. Ningú dubta de l'esforç dels homes d'Edin Terzic, però la paradoxa inesperada del Dortmund fa augmentar el pessimisme dels que preferirien no veure una altra Lliga de Campions que viatja cap al Bernabéu.

 

Anar al contingut