Mason Greenwood, jugador del Manchester United cedit al Getafe (Europa Press)
Futbol

Ángel Torres: "Els únics que m'han preguntat per Greenwood han estat Laporta i Deco"

El president del Getafe destapa l'interès del Barça en l'atacant anglès

Redacció Esport3Actualitzat

Mason Greenwood està sent un dels millors jugadors d'aquesta temporada. El davanter del Getafe porta nou gols i sis assistències, motiu pel qual grans equips d'Europa haurien valorat la seva incorporació.

Un dels clubs que està interessat en el futbolista de 22 anys és el Barça, que està buscant extrems per a l'any que ve. El mateix president del Getafe, Ángel Torres, ho ha confirmat en una entrevista a Ràdio Marca:

"L'Atlètic no m'ha preguntat, l'únic que m'ha preguntat ha estat Laporta quan va ser aquí. Vaig parlar amb ell i amb Deco i em van preguntar perquè els agrada el jugador."

El Manchester United té el 75% dels drets de Greenwood, mentre que el Getafe en té el 25%. A banda de la seva qualitat com a futbolista, l'atacant anglès ha tingut molts problemes extraesportius.

L'extrem de Wibsey va ser acusat d'intent de violació, agressió i coerció cap a la seva parella el 2022. La policia li va treure els càrrecs per la retirada de testimonis clau i l'aparició de nou material.

Molts equips van rebutjar el fitxatge de Greenwood l'estiu passat per les acusacions que havia rebut. Després d'estar un any sense jugar, al Getafe ha tingut un bon rendiment i ara molts conjunts s'han interessat en ell.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut