Futbol

Ancelotti: "No hi ha optimisme sinó consciència de les dificultats que trobarem"

L'entrenador del Reial Madrid intenta rebaixar l'eufòria que es viu al club blanc, abans d'un duel contra el Bayern que els pot obrir la porta a una altra final de la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Últim entrenament del Reial Madrid abans del partit contra el Bayern, amb tots els jugadors a disposició de Carlo Ancelotti, a excepció d'Alaba. No hi ha millor manera de preparar el duel decisiu d'una eliminatòria que ha de ser el trampolí a la final de la Champions. Amb un equip que ja és campió de Lliga i que fa més de 20 anys que no perd a casa contra l'equip bavarès.

Tot plegat ha creat un ambient d'eufòria a Madrid, que no acaba d'agradar a l'entrenador. Aquest dimarts, l'italià ha recordat que els alemanys van ser millors a l'anada i ha volgut frenar aquest optimisme desmesurat.

"Tenim una gran il·lusió. Pot ser una altra nit màgica, per a nosaltres i per a la nostra afició. Però no hi ha optimisme, hi ha consciència de les dificultats que ens trobarem en el partit."

El tècnic ha confirmat que, tot i que contra el Cadis va tornar a jugar Thibaut Courtois, a la Champions el lloc a la porteria serà per a Andriy Lunin

"El pla amb Courtois no depenia de si feia un bon partit. Ha de seguir treballant per assolir el seu millor nivell."

El pla, contra el Bayern, exigeix millorar l'efectivitat defensiva. A l'anada van concedir moltes ocasions. Aleshores ho van poder resoldre, gràcies als gols de Vinícius. Però la sort no sempre es té de cara.

Llista de convocats

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut