Imatge de la llotja de Montilivi aquest dissabte quan la megafonia va reproduir les notes d'"Els segadors"
Imatge de la llotja de Montilivi aquest dissabte quan la megafonia va reproduir les notes d'"Els segadors" (EFE)
barça

"Això no pot ser": el malestar de Joan Laporta després del partit del Barça a Girona

La forma de perdre contra els de Míchel va deixar una evident expressió d'insatisfacció entre dirigents i executius blaugranes

Redacció Esport3Actualitzat

L'expressió afligida del president del FC Barcelona, Joan Laporta, en acabar el derbi català de Montilivi resumia l'estat d'ànim de gran part del barcelonisme. Les càmeres de Gol van captar com el màxim dirigent blaugrana negava amb el cap en una reunió informal envoltat del vicepresident Rafa Yuste; el director esportiu, Deco, i l'assessor presidencial Enric Masip. Una reacció captada a certa distància, però transparent.

"Això no pot ser", repetia Laporta, que semblava incrèdul per l'esdevenir d'un partit que els seus futbolistes van dominar durant una hora i van perdre als últims 30 minuts. Més enllà del marcador final de Girona, els dirigents i executius del club temen que s'escapi la segona plaça que dona accés a la Supercopa i als ingressos que reparteix.

Tot plegat passava a la mateixa hora que la plaça de Cibeles s'omplia d'aficionats del Madrid per celebrar la Lliga. No va ser una bona nit per al Barça. El gest desencaixat del president coincidia amb el de Xavi Hernández. L'egarenc va anar més enllà del sotrac d'aquesta jornada i va reconèixer que estava sent "una temporada per oblidar". "L'any passat sabíem minimitzar els errors i ara és al contrari", va confessar encara sota els efectes dels gols de Portu.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut