ESPANYOL

Aguado: "Volem fer 15 de 15... Però el primer, l'Sporting"

Al vestidor de l'Espanyol insisteixen en el retorn de l'equip a Primera per la via directa

Redacció E3Actualitzat

Sense calculadora. Si fos pel missatge que s'està imposant aquesta setmana al vestidor de l'Espanyol, l'afició periquita ja pot deixar de fer números. Els jugadors de Manolo González tenen una solució ràpida tot i la complexitat de Segona: per pujar, res més "fàcil" que guanyar les cinc finals que resten. Però posant el focus, és clar, en el primer partit de la sèrie final, aquest diumenge a l'Stage Front Stadium, com ha explicat Álvaro Aguado:

Al final els nostres comptes són guanyar partit a partit i fer els punts que necessitem per a l'ascens directe. Volem el 15 de 15, però començant per l'Sporting. Els buscarem des del minut 1 per poder assolir aquest desitjat triomf i els tres punts que tant necessitem. 

A l'espera de veure si Nico Melamed arriba a la cita, sembla segur que Aguado tindrà protagonisme. La baixa de Pol Lozano el situarà al costat de José Gragera per mirar d'organitzar el joc blanc-i-blau. La idea és trencar la ratxa de tres empats consecutius sumats contra Leganès, Andorra i Elx i retrobar-se amb el triomf.

Tots sabíem de la dificultat de la categoria, però aquest any la Segona encara està, si és que això és possible, més igualada. Pujar està car, però com més difícil sigui, més ho acabarem gaudint.

Els blanc-i-blaus ja tindran a la banda Manolo González, un cop complerts els dos partits de sanció per la seva expulsió a Butarque. També s'espera la presència a la llista de joves del filial, com Rafa Bauza o Roger Martínez.

 

Anar al contingut