L'L4 del metro de Barcelona, tallada per obres entre Bogatell i Barceloneta fins dilluns
L'estació de Barceloneta durant les obres de l'estiu passat (ACN / Lluís Sibils)

L'L4 del metro de Barcelona, tallada per obres entre Bogatell i Barceloneta fins dilluns

Es faran treballs de millora de l'accessibilitat i d'adaptació per a invidents a l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica  

RedaccióActualitzat

El tram entre les estacions de Bogatell i Barceloneta de l'L4 del metro estarà fora de servei, des d'aquest dijous i fins dilluns, per unes obres que es faran coincidint amb el període de Setmana Santa.

Segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), la línia groga funcionarà entre La Pau i Bogatell, d'una banda, i entre Barceloneta i Trinitat Nova, de l'altra. 

L'única estació que quedarà fora de servei durant aquest tall serà la de Ciutadella-Vila Olímpica, on es faran els treballs.

L'L4 del Metro de Barcelona, tallada per obres entre Bogatell i Barceloneta fins dilluns
Tram de l'L4 afectat durant les vacances de Setmana Santa (3Cat)

Itineraris alternatius al tram afectat

L'alternativa principal a l'L4 en aquest tram afectat és l'enllaç amb l'L1 de la mateixa xarxa de metro a les estacions d'Urquinaona i Marina --a 500 metres de la de Bogatell-- i les línies d'autobús 6, 59, H14, H16 i D20.

TMB també habilitarà un servei especial d'autobús que cobrirà el recorregut entre les estacions de Bogatell i Barceloneta. El bus funcionarà durant l'horari del metro, amb una freqüència de pas d'entre 3 i 4 minuts en hora punta. Tanmateix, no es garanteix l'enllaç entre aquest servei i el suburbà en les últimes sortides.
 

Millora dels accessos a Ciutadella-Vila Olímpica

Les obres consisteixen en treballs de millora de l'accessibilitat a l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica per a les persones amb mobilitat reduïda.

El Departament de Territori és qui executa aquests treballs, amb una inversió de 5,8 milions d'euros. Inclouen la instal·lació de tres ascensors per accedir des del carrer i el vestíbul a les andanes i la millora de l'accés al tren des de l'andana.  A més, també s'instal·larà un itinerari per a invidents, amb paviment tàctil diferenciat. 

Actualment, gairebé tota la xarxa de metro de Barcelona és accessible, tret de 12 de les 165 estacions.

 

ARXIVAT A:
Metro
Anar al contingut