L'incendi ha començat a quarts de 7 del vespre (RTV El Vendrell)

Dos ferits greus en l'incendi en una nau del polígon La Cometa del Vendrell

Els Bombers han pogut extingir el foc aquest divendres al migdia

RedaccióActualitzat

Dues persones han quedat ferides greus a causa d'un incendi que ha cremat dues naus industrials al polígon La Cometa del Vendrell, al Baix Penedès. Una tercera ha quedat afectada.

Els Bombers han treballat durant la matinada d'aquest divendres per apagar les flames i han donat el foc per extingit al migdia. 

Els dos ferits han estat traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona pel Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha activat una desena d'unitats terrestres.

El foc s'ha declarat a dos quarts de set del vespre de dijous en una nau que alberga una empresa dedicada al reciclatge i que amenaça d'ensorrar-se

L'han donat per controlat a quarts d'11 de la nit, tot i que els Bombers han continuat treballant en l'extinció durant la nit.

A l'altra banda de la nau on ha començat el foc hi ha una mesquita, que només ha quedat afectada per una mica de l'aigua de l'extinció.

Les autoritats han demanat que els trens que circulen per la línia d'alta velocitat situada a prop de la nau ho facin a velocitat reduïda.

Mentre ha durat la incidència, Protecció Civil ha recomanat als veïns dels voltants no sortir de casa i ha activat el pla Procicat en prealerta.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut