Almenys 48 morts en l'enfonsament d'una autopista a la Xina

Les fortes pluges de finals d'abril a la zona serien l'origen del moviment de terres que ha provocat l'ensorrament de la calçada

RedaccióActualitzat

Almenys 48 persones han mort i una trentena més han resultats ferides per l'enfonsament d'una autopista a la província de Guangdong, al sud-est de la Xina, segons informen mitjans estatals. L'esfondrament, que es va produir a primera hora del matí d'aquest dimecres, va sorprendre una vintena de vehicles que circulaven per aquest punt de l'autopista quan la calçada va cedir.

Les fortes pluges dels darrers dies a la zona haurien provocat un moviment de terres que es va endur part de la carretera i va fer caure els vehicles per un pendent pronunciat. A més, les esllavissades de fang han dificultat les tasques de rescat, en què han participat mig miler de persones.

Des que l'agència de pronòstics meteorològics AccuWeather va publicat aquest vídeo a les xarxes, la xifra de morts confirmats ja s'ha elevat fins a 48:


L'accident va tenir lloc l'1 de maig, el primer de cinc dies de pont a la Xina, fet pel qual el volum de trànsit era especialment elevat quan va tenir lloc l'esfondrament. Les autoritats xineses qualifiquen els fets de "catàstrofe geològica natural".

ARXIVAT A:
Xina
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut